Jeśli chodzi o przystępne cenowo i zajebiste krzesła do pracy, bardzo polecam (i chyba wszyscy w Rebased podzielają moje zdanie) “Markus” z Ikei. 700-800 pln za sztukę, są świetne (solidna metalowa konstrukcja, podparcie lędźwi, zagłówek).
Jeśli chodzi o przystępne cenowo i zajebiste krzesła do pracy, bardzo polecam (i chyba wszyscy w Rebased podzielają moje zdanie) “Markus” z Ikei. 700-800 pln za sztukę, są świetne (solidna metalowa konstrukcja, podparcie lędźwi, zagłówek).[/quote]
Zgadzam się - Markusy dają radę (sam jakiś czas temu kupiłem do domu i nie żałuję).
I stosunek jakości do ceny mają naprawdę bardzo dobry.
Jest, dlatego kupiliśmy używane po 6 stówek na Allegro. http://allegro.pl/biurko-180cm-z-elektryczna-regulacja-wysokosci-i2977383410.html (jak za tę cenę to są w naprawdę dobry stanie, drobny odpryski po bokach, ale mówię - cena robi)[/quote]
Jestem w stanie się zgodzić na odpryski po bokach jeżeli cena spada z 9000 do 600 ;]
Ja podszedłem do tematu inaczej. Z racji iż zawód programisty jest dość młody poszukałem zajęcia które też wymaga siedzenia i jest już na świecie jakiś czas. I tak wykoncepowałem sobie że fotel z samochodu jest całkiem wygodny. Kupiłem na allegro sportowy wypasiony fotel z bmw(najlepszy stosunek jakości komfortu do ceny) za jakieś 200zł, dokupiłem do tego kółka i jestem z tego bardzo zadowolony. A aerony, według mnie szału nie ma.