tzn. ze potrzebna jest jakas sprawniejsza forma komunikacji niz ten topic 
ok, ale co to za pani? ;]
pani jak pani, ostatnio z nia rozmawialem na ten temat, powiedziala ze juz jest cos takiego (w sensie ze fallout via www). Masz moze namiary na to?
siemka ja moge siem prtzylaczyc do realizacji projektu moj wujek robi zajebiste stronkimoze nam troche pomoc:D wiec jakby co pisac na moje gg 5109674:)
aha a co do fallouta to jest siupcio pomysł a mój kumpel to maniak gier rpg wiec moze pomoc przy fabule:)no ja tez i aktualnie mam dzialajace 2 czesci gry fallouta:D
wiec co nieco mozna jeszcze cos sciagnac z gierki:)ale jak widze to z tych co juz pisali tu posty moze byc jakas ekipa:)
moi kumple tez trocha siem znaja na oprogramowaniiu wiec moge siem ich zapytac:)
czy pomoga:)
hmm na shamo jest cala masa projektow roznego rodzaju klonow fallouta
niestety mimo tego ze popieram jako starfy fan tej gry mam obiekcje i nieufnosc wzgledem takich pomyslow, poprostu sie duzo slyszy ze ktos robi cos takiego etc a potem cichnie i znika, licze ze tym razem tak nie bedzie 
To sie przeliczyles
Swoja droga powstaje polska gra posta apokalipytczna, tworzona przez graczy dla graczy
wiecej na www.afterfall.pl / www.afterfall.org tej strony CMS chodzi na ruby on rails 
Napisze tak - widze ze na ruby on rails
Predkosc z jaka dispatchuje sie worker jest poprostu powalajaca
Nie mozecie czegos z tym zrobic ?
Klopoty z laczem
Mozliwe ze w przyszlym miesiacu bedzie lepsze