Szukam stażu bądź pracy jako Junior RoR Developer we Wrocławiu lub zdalnie. Swoją przygodę z Railsami zacząłem pół roku temu, w dalszym ciągu się uczę i zgłębiam swoją wiedzę z Ruby on Rails, jednak wiadomo najlepiej uczyć się od bardziej doświadczonych kolegów w zespole Jestem otwarty na wszelkie propozycje, chętnie zrobię jakieś zadania testowe. Tutaj wrzucam mojego GitHuba: Click
Hej
Również uczę się RoR, więc możliwe, że jesteśmy na podobnym poziomie, ale ja nie mam czym się pochwalić na githubie
Z tego co zauważyłam po repo to zrobiłeś tutorial railstutorial.org tak? Jestem ciekawa czy jest to wystarczające, aby dostać jakąś pracę. Jeżeli tak to super, też tak chcę!
Nie dodałeś zbyt wielu funkcjonalności, więc może pomyśl o dodaniu obrazków do postów, zaimplementowaniu ckeditora, może jakiś newsletter. Poprawiłbym też wygląd strony, ponieważ jest mało czytelna, może jakiś mini panel admina?
@ag4ta@hydroxyzinum Też się uczę Ruby on Rails i kilku tematów z nim związanych. Jeśli jesteście z Wrocławia, to co powiecie na to żeby się umówić czasem gdzieś w lokalu i powymieniać wiedzą, doświadczeniem, podejściem do nauki, itp?
Pracy w RoR będę szukał w przyszłości. Narazie jeszcze nie czuję się za pewnie. Mój github.
@totenmilan Niestety ja nie jestem z Wrocławia Jestem na etapie robienia właśnie tego słynnego tutoriala railstutorial.org, więc też nie mam za dużo do powiedzenia na temat Railsów, ale jak coś to możemy gadać na prv
@ag4ta Nie widze opcji wysyłania prywatnej wiadomości do ciebie (chociaż widzę jakiś nieaktywny panel “messages” u siebie), dlatego propopnuje Ci znaleźć mnie na fb. Jestem otwarty na tworzenie w przyszłości jakiejś prostej apki. Aktualnie kończe pewien kurs i książke o Ruby. Mam nadzieję że do końca roku zakończe te dwa tematy i w styczniu można coś spróbować przez c9.io i github zrobić. Co ty na to? Na fb jestem trochę tajny, dlatego znajdziesz mnie pod ‘grzes milan’.