2 developerów 360 godzin 3 miesiące

Cześć,
Mam możliwość zrealizowania fajnego i wyglądającego łatwo projektu dla holenderskiego startupu.
Będę miał budżet 360 godzin: 2 developerów 60 godzin w miesiącu każdy x 3 miesiące.

Brzmi mgliście więc do rzeczy:

1. Opracowuję z klientką listę zadań, dzielę na 6 sprintów po 60 godzin i 2 tygodnie
  2. Chętni developerzy otrzymują dostęp najprawdopodobniej do GitHuba żeby sprawdzić ile jest roboty (jakiś holenderski developer coś zrobił i się wycofał)
  3. Ustalamy czy wszystko jest do zrobienia w ustalonym czasie
  4. Rozliczamy się za każdy odebrany przez klienta sprint (czyli co 2 tygodnie). Stawka 600 euro brutto za sprint dla developera, czyli trochę ponad 5000 brutto miesięcznie za 60h pracy

Potrzebuję 2 znających się (na rzeczy i nawzajem) developerów, którzy mogą działać jako mini SCRUM team, który po prostu dostarczy dobry produkt. Ewentualnie możemy ogarnąć wsparcie jakiegoś grafika/front end developera. Ze względu na czas trwania i liczbę godzin traktujemy to raczej jako prace dorywczą.

Ze swojej strony gwarantuje pełen profesjonalizm na poziomie SCRUM Mastera. Wiem, że nie napisałem co jest do zrobienia dokładnie ale sam się dowiem 10 stycznia bo wtedy mam konkretne spotkanie :slight_smile:

Więcej info na priv.
Szczęśliwego nowego Roku!

Prosiłbym o szczegóły na priv.

Cześć. Dzięki za odpowiedzi. W niedzielę widzę się z klientką, w poniedziałek odpowiem na wszystkie pytania!