Lubisz Railsy i chcesz podnieść swoje umiejetności? Interesuje Cię ciągłe szukanie najskuteczniejszych rozwiązań? Aenima to zespół, w którym rozwój stawiany jest na pierwszym miejscu.
Nasze wymagania to:
• doświadczenie w RoR (własny skończony projekt lub doświadczenie zawodowe w innej firmie)
• rozpoczęte/skończone studia na kierunku technicznym (informatyka / fizyka itp.)
• ambicja oraz chęć rozwoju zawodowego
• angielski na poziomie komunikatywnym
W zamian oferujemy:
• wynagrodzenie w przedziale od 3000 do 5000 pln netto
• praca w stałym wymiarze godzin
• lekkie metodyki zarządzania (pracujemy w Scrum)
• leading technologiczny
Atutem będzie dla nas Twoje doświadczenie w:
• językach wysokiego poziomu (Java, C#, Python, Ruby)
• lekkich metodykach prowadzenia projektów (Scrum, XP)
Tego po nas spodziewać się NIE możesz:
• pracy po godzinach
• Cowboy coding’u
Miejsce pracy: Warszawa
Jesteśmy otwarci na ludzi ambitnych, których umiejętności i zaangażowanie pomogą nam rozwijać dynamiczną i innowacyjną firmę. Dołącz do nas!
Szukamy też praktykantów (miesięczne praktyki, a potem “normalne” stanowisko programisty), oczywiście propozycja dla trochę mniej zaawansowanych programistów. Ale do tego chyba powstanie osobne ogłoszenie
Podbijam, ponieważ ogłoszenie wciąż jest aktualne, a dostaję na priva zapytania co do jego aktualności (co jest o tyle nie-teges, że nie zajmuję się kadrami w Aenimie) – otóż w związku z nawałem projektów firma prowadzi rekrutację w trybie praktycznie ciągłym
Szukamy zarówno starszych programistów (ich dotyczą wymagania oraz stawki podane w ogłoszeniu), jak i młodszych programistów czy praktykantów – jeśli ktoś jest ogarnięty i nastawiony na rozwój, to zrobimy z niego programistę Ruby z prawdziwego zdarzenia (kolega Imanel może potwierdzić).
Nie będę zachwalał tutaj firmy, bo i tak nie dostanę za to premii ale śmiem twierdzić, że jeśli ktoś chce programować zawodowo w Ruby/Rails, jest z Warszawy i woli pracę na etacie (stały wymiar godzin, wynagrodzenie, zespół, oddzielenie domu od pracy itd.), to niełatwo znajdzie fajniejszą opcję.
@czak, @Strzałek: przepraszam, ale nie dostaliśmy żadnych maili od Was, podejrzewam, że znowu antyspam wyłapał więcej niż powinien. Dopiero Tomek mnie uświadomił, że wyszła taka sprawa na forum (dzięki!). Jeżeli nadal jesteście zainteresowani to proszę o kontakt bezpośrednio do mnie (robert@aenima.pl), bardzo chętnie z Wami porozmawiamy.
A ja bym pogardził “nie” rzuconym w Twoją stronę i na pewno bym co najmniej werbalnie wybatożył autora takiej odpowiedzi
Dawaj, choćby i zdalnie oraz nieetatowo/na godziny – będę napierał żeby współpraca z Tobą doszła do skutku