[Aenima/Warszawa] Płatny Staż - Ruby on Rails

Witam,

Poszukujemy młodych utalentowanych programistów którzy chcą rozwijać się w kierunku programowania we frameworku Ruby on Rails.

Wymagania:

Znajomość przynajmniej jednego obiektowego języka programowania
Znajomość HTML, JS, CSS.
Dobra znajomość angielskiego
Przynajmniej podstawowa znajomość frameworka Ruby on Rails

Soft skills:
Teamplayer
Komunikatywność
Samodzielność

Płacimy na stażu:
1000-1500 zł.

Resume prosze wysylac na: dymitr@aenima.pl

Kwota nie powala, ale wbijajcie – tu jest mowa o jednomiesięcznych praktykach po których następuje rozmowa czy tak, czy dalej i za ile oraz z jakimi perspektywami :wink:
A jakie są kwoty osiągalne można zobaczyć w drugim ogłoszeniu.

Oraz: moim nieskromnym zdaniem jeśli ktoś chce się nauczyć Ruby i Rails (a do takich osób adresowane jest to ogłoszenie), to w Warszawie lepiej trafić nie może.

Mam pytanie: Czy ogłoszenie jeszcze aktualne?

Tak!

A jeśli przez 3 dni nie dostałem odpowiedzi na maila, to znaczy że nic z tego nie będzie, czy może mail nie doszedł, czy po prostu trochę to musi potrwać zanim dostanę opowiedź? ?

Ech, Dymitr jest akurat na urlopie. Wyślij do mnie na tomasz.stachewicz@aenima.pl, ja już to przekażę komu trzeba :slight_smile:

OK. Dzięki. Wysłałem… :slight_smile:

Miałem podobną sytuację i pozwoliłem sobie uczynić tak samo, mam nadzieję, że teraz jakaś odpowiedź przyjdzie. :slight_smile:

Jeśli dobrze rozszyfrowuję inicjały, to dziś rano dostałem i forwardnąłem Twojego maila.

PS. Jak znajdujecie zadania koderskie w serwisie na “C”? Eksperymentujemy z tym właśnie, ale generalnie każdy z nas, który się tym pobawił, zdecydowanie się opowiedział za włączeniem tych zadanek do procesu rekrutacji. :slight_smile:

Hej,
Na chwile obecna wstrzymujemy rekrutacje na stazyste. Prosimy o nie nadsylanie nowych aplikacji. Osoby ktore sa obecnie w procesie, nadal w nim sa :wink:

Pozdrawiam,
Dymitr

Tak, to byłem ja. :slight_smile:

Zadanka (póki co) zbyt wymagające nie są, ale są fajne o tyle, że można je rozwiązywać “the Ruby way”. Mi się podobają.

poka poka
a jak są “super tajne” to daj na priv :wink:

Ja tez poprosze! :slight_smile:

ogłoszenie dalej aktualne? :wink: