Poszukujemy młodych utalentowanych programistów którzy chcą rozwijać się w kierunku programowania we frameworku Ruby on Rails.
Wymagania:
Znajomość przynajmniej jednego obiektowego języka programowania
Znajomość HTML, JS, CSS.
Dobra znajomość angielskiego
Przynajmniej podstawowa znajomość frameworka Ruby on Rails
Kwota nie powala, ale wbijajcie – tu jest mowa o jednomiesięcznych praktykach po których następuje rozmowa czy tak, czy dalej i za ile oraz z jakimi perspektywami
A jakie są kwoty osiągalne można zobaczyć w drugim ogłoszeniu.
Oraz: moim nieskromnym zdaniem jeśli ktoś chce się nauczyć Ruby i Rails (a do takich osób adresowane jest to ogłoszenie), to w Warszawie lepiej trafić nie może.
A jeśli przez 3 dni nie dostałem odpowiedzi na maila, to znaczy że nic z tego nie będzie, czy może mail nie doszedł, czy po prostu trochę to musi potrwać zanim dostanę opowiedź? ?
Jeśli dobrze rozszyfrowuję inicjały, to dziś rano dostałem i forwardnąłem Twojego maila.
PS. Jak znajdujecie zadania koderskie w serwisie na “C”? Eksperymentujemy z tym właśnie, ale generalnie każdy z nas, który się tym pobawił, zdecydowanie się opowiedział za włączeniem tych zadanek do procesu rekrutacji.
Hej,
Na chwile obecna wstrzymujemy rekrutacje na stazyste. Prosimy o nie nadsylanie nowych aplikacji. Osoby ktore sa obecnie w procesie, nadal w nim sa