Czy mamy w pl jakiś serwis agregujący największe spadki cen w porównywarkach?
Lub jakąś porównywarkę z takim bajerem?
Jeśli nie to przekazuję ten pomysł za friko - na ciekawy startup
Czy mamy w pl jakiś serwis agregujący największe spadki cen w porównywarkach?
Lub jakąś porównywarkę z takim bajerem?
Jeśli nie to przekazuję ten pomysł za friko - na ciekawy startup
notanio.pl ma wykresy cenowe zależne od czasu.
Skąpiec też ma ale nie o to mi chodzi. Chodzi o wykrywanie zmiany ceny (w dół oczywiście). Np chcę sobie wejść w laptopy ibm i zobaczyć który model zaliczył w ciągu ostatnich x-dni największą obniżkę i gdzie jest do kupienia.
Do czego jest Ci potrzebna wiedza o “największej obniżce”? Pewnie nie do końca Cię zrozumiałem, ale czy najniższa cena nie jest tu “ważniejsza”? Jakie ma znaczenie to że sklep obniżył swoje horendalne ceny z załóżmy 10k do 1k? (gdzie 1k to cena rynkowa) No i jak ma się porównywanie spadku ceny przedpodobowego lapka, z ciepłym jeszcze modelem, który ledwo co zszedł z taśmy?
Ponawiam pytanko: Czy mamy w pl jakiś serwis agregujący największe spadki cen w porównywarkach? Póki co wygląda na to, że nie.
Widocznie nikt więcej takiego szczęścia nie potrzebuje ;]
Tego nie wiemy Wiemy tylko, że prawdopodobnie nikt jeszcze takiego ficzera/serwisu nie uruchomił
Ja bym tu zrobił rozeznanie dokładne i pomyślał/pogadał z kilkoma osobami, bo po co tracić czas na pisanie czegoś co nikomu nie będzie potrzebne, każdego interesuje raczej gdzie może najtaniej kupić a nie czy ktoś sobie promocje zrobił i obniżył cenę ale nadal ma najdrożej
Mówię porównywarki = myślę najniższa cena.
Podsumowując ideę: agregator [dziennych/tygodniowych/miesięcznych] [największych] zniżek najniższych cen w porównywarkach wybranych grup produktów.