artykuł

witam! Szukam chętnych osób do napisania artykułu na temat języka programowania do popularnego anglojęzycznego magazynu.

Warunki, płaca, nazwa magazynu…?

Więcej informacji proszę.

Artykuł do anglojęzycznego magazynu SDJ magazine.
Chodzi tu o artykuł na temat języka programowania (ruby) w
języku ang. , min. 3500 słów, 5 grafik, termin napisania to 2 tyg.

W zamian za artykuł wydawnictwo oferuje: przedstawienie Pana jako
eksperta w tej dziedzinie,reklamę w piśmie, bezpłatny dostęp do
wydania w którym jest artykuł, autopromocję, dla osób które piszą
więcej niż jeden - prenumerata roczna pisma.

pozdrawiam :wink:

Autopromocję powiada pani…

Chlip, a czułem się taki wyróżniony że pan z wydawnictwa do mnie zadzwonił :frowning:

To juz bylo: http://rubyonrails.pl/forum/t3723-Poszujujemy-autorow-tekstow-do-Ruby-on-Rails

Panowie! Bardzo dużo osób traktuje tą propozycję jako wyróżnienie i chce się w ten sposób promować. Także proszę o poważne komentarze ;))

To chyba są poważne komentarze. To że nie jesteście poważną firmą to inna sprawa.

szczególnie ten -

:wink:

Jednak wole poprostu napisac i opublikowac na blogu.

Nie zamierzam toczyć z Wami wojny :wink: zamieściłam info. To moja praca.

Panowie i Panie, nie ma co napadać Pani, robi swoja pracę, część osób może taka oferta zainteresować.

Pani Karolino niestety to forum skupia ludzi którzy zwykle podchodzą do kwestii auto-promocji z dosyć dużym dystansem (jak już mogła Pani zapewne zauważyć). Problem jest taki że ci którzy rzeczywiście są ekspertami w tej dziedzinie zazwyczaj od płatnych ofert pracy opędzają się kijami - bo cóż - są ekspertami, a ci co mieli by czas poświęcić z tydzień na pisanie artykułu dla Pani pisma niestety ekspertami nie są.

dziękuję za ładne podsumowanie :wink:

Spamer to też tylko praca…