[CodeProject Poland] - Web Developer (kilka wakatów)

Znany (głównie w świecie C#/.NET) portal CodeProject.com zakłada właśnie polską placówkę, którą mam przyjemność współtworzyć.

Do już istniejącego zespołu (6 osób) potrzebujemy jeszcze kilku programistów Ruby/Rails, najlepiej ze znajomością Node.js. Projekty tworzymy z wykorzystaniem technologii m.in. takich jak Rails, Node.js, Backbone, MongoDB, Redis, CoffeeScript, Sass.

Kandydaci powinni posiadać znajomość powyższych technologii, mile widziana znajomość linuxa, gita, sql i C/C++ lub Javy.

Współpraca najchętniej na umowę zlecenia, choć umowa o pracę również wchodzi w grę. Współpracę planujemy na czas nieokreślony.

Miejsce wykonywania pracy to Zielona Góra, nie przewidujemy możliwości pracy zdalnej.

Oferowane zarobki, przy umowie zlecenia, w zależności od doświadczenia kandydata to ok. 6000-15000 PLN / mies + VAT.

Kontakt (jeszcze przez moją firmę):

Email: kamil@codeproject.com

Adres: KB.Projekt Kamil Burzyński
ul. 9 Maja 10
66-015 Przylep

Tel.: +48 784 520 108

NIP: 833-132-52-95
REGON: 080353822

Szukamy też ludzi z okolic DevOp - konfiguracja i utrzymywanie serwerów, wymagana znajomość technologii takich jak Linux, Chef, Ruby, Nginx.

To kiepieskie miejsce wybraliście :slight_smile: Zielona Góra jest mała i jeszcze nie znam nikogo z Zielonej co R ma coś wspólnego

Lokalizacja jak lokalizacja, ale w ZG jest lotnisko :slight_smile: szkoda jednak, że tylko z Warszawy można tam dolecieć (przynajmniej tutaj znalazłem info: http://www.lotnisko.lubuskie.pl)

Dla sprostowania w Zielonej nie ma lotniska. Jest w Babimoście czyli około 45km od Zielonej Góry.

A ja znam kilka świetnych osób z ZG i okolic :slight_smile:
Samo miejsce spoko, blisko A2 - nawet z centralnej Polski to rzut beretem.