To chyba dziwne ogłoszenie jak na tego rodzaju forum, ale…
Z myślą o osobach pracujących w domach lub samotnie wynajmujących biura, uruchomiliśmy w centrum Krakowa biuro coworkingowe - udostępniamy miejsca pracy, całe zaplecze biurowe, obsługę sekretarską i gwarantujemy przemiłą atmosferę do pracy wśród ciekawych (mam nadzieję) osób.
Chcemy stworzyć miejsce do wymiany poglądów, efektywnej pracy, ale też miłego spędzania czasu.
Wszystkich pracujących w Krakowie i okolicach, zainteresowanych wyjściem zza domowego biurka i nawiązaniem nowych kontaktów zapraszam na darmowy dzień próbny.
Świetny pomysł, szkoda że w mojej okolicy nie ma czegoś takiego. Z drugiej strony - cenie sobie niezwykle spokój i wolność pracy w domu/własnym jednoosobowym biurze.
Można palić na balkoniku. Widok na śliczny ogród itd.
A co do wolności pracy w domu - z jednej strony się zgadzam. Też przez jakiś czas tak funkcjonowałam. Ale w pewnym momencie poczułam, że bez codziennego kontaktu z ludźmi (na żywo - nie przez Internet) i bez jakiejś regularności oszaleję Stąd pomysł na takie biuro.
Miejmy nadzieję, że się sprawdzi
Wszystkich, którzy są ciekawi, jak funkcjonuje nasze biuro, ale nie mieli dotąd okazji nas odwiedzić, zapraszam w piątek (15.01.2010) wieczorem na “obchody” 4 miesięcznicy Studia Kreatywnej Współpracy
Każdy pretekst do zabawy jest dobry, a będzie okazja, żeby porozmawiać z osobami, które na co dzień pracują w biurze coworkingowym i na pewno chętnie odpowiedzą na wszystkie pytania.
Zainteresowane osoby proszę o kontakt (kasia@StudioPrzyLea.pl). Prześlę mailem informacje odnośnie spotkania.