Od dlugiego juz czasu pracuje zdalnie, i powoli siedzenie w domu staje sie meczace. Modne jest pracowani z kawiarni, ale obawiam sie ze produktywnosc nie jest wtedy zbyt wysoka, dlatego myslalem raczej o czyms stalym. Zastanawiam sie, czy jest moze juz jakies community w wawie, ktore wynajmuje razem jakies biuro do ktorego mozna by sie dorzucic i wpadac co jakis czas?
Dzieki za linki, czegos takiego wlasnie szukalem odnosnie “w tym drugim powinieneś nawet znaleźć dwóch rubistów” to wlasnie na tym zalezy mi najbardziej, tj zeby poznac kolegow po fachu
Ja do coworku na Chmielną 21 chodzę - www.noacowork.pl Druga miejscówka jest przy Politechnice - Noakowskiego 16. Ale raczej sam tam z programistów jestem No ale jakbyś chodził, to byłoby nas dwóch.
Copoint ma jeszcze drugą lokalizację bliżej Dolinki Służewieckiej Copoint 2. W Copoint 1 nie podpasował mi pies właściciela łażący po biurze i próbujący lizać mi ręce. Co kto lubi, ja nie lubię, natomiast jasno dano mi do zrozumienia że w konfrontacji “klient albo pies” na miejscu pozostaje pies W Copoint 2 problemów żadnych nie zarejestrowałem.
Pobijam temat, szukam biurka do pracy w okolicach wola, sródmieście, ochota, żoliborz z rubistami/js’owcami na pokładzie.
Na razie sprawdziłem biurco.pl .
Kto z Poznania to naprawdę z całego serca polecam cudowny coworking: http://younick.pl/, nieśmiało, bo nieśmiało, ale wynajęłam i od razu lepiej się pracuje.
Polecam Fantastic Studio na Warszawskiej pradze, ciekawa okolica niedaleko Parku Praskiego, Swietny dojazd, ok 20 min od centrum, w pobliżu jest wiele miejsc gdzie można smacznie i nie drogo zjeść. Dodatkowo kawa,herbata gratis. Fajna, spokojna i kreatywna przestrzeń do pracy. Pierwszy dzień do przetestowania jest za darmmo. wiecej innformacji i zdjęć na stronie. http://fantastic-studio.com/
Mamy wolne biurko na Żelaznej z Ogrodową.
W pokoju audio/biurko/krzesło/internety/kawa/woda/herbata + 2 full stack developery.
Możliwość konsultacji rails/react/ember/elixir/ruby itp.
Czy znacie jakieś coworkingi na Bemowie/Woli?
Ostatnio freelance’uję, ale w domu zaczynam dziczeć
Bywam czasem w Biurcu i jest spoko, ale coś bliżej by mi się przydało.
Generalnie coś na zachód od Ronda Daszyńskiego by mnie bardzo ustawiło.