Czerwiec?

pukpuk czy na czerwiec planowany jest WRUG?

Mi po głowie chodzą 2 tematy - wdrożenie Redisa w Blipie (czyli Redis jest fajny, ale…) lub o AMQP (na przykładzie RabbitMQ). Kogoś interesuje?

Mnie interesuje Redis, aczkolwiek na WRUGa się nie wybieram ;-). Filip, jak coś to wrzuć slajdy (tylko fajnie by było żeby było więcej niż 1 słowo na slajd :P) - będę wdzięczny.

Według mnie oba tematy fajne, jednak jako mieszkaniec Trojmiasta … Przylaczam sie do prosby: wrzuc slajdy albo jakieś video.

Hmm, nie wiem, ja się prawdę mówiąc “wystrzelałem” na EuRuKo. Oraz czerwiec to miesiąc mojej ostatniej (mam nadzieję) sesji.

Może cosik w przyszłym tygodniu, tj. 15 lub 17 czerwca?

Chętnie :slight_smile: ja będę!

@serek: A będzie prezentacja o SG? :slight_smile:

Ja nie dam rady dotrzeć w tym terminie, ale temat się chyba nie zestarzeje. :wink:

To zróbmy pod koniec czerwca! Będzie po sesjach, a i może się jakieś fajne tematy pojawią.
wtorek 29.06?

+1

Nie wiem czy będę w tym terminie w Warszawie, ale 15-17 na pewno nie będę :wink:

Z końcem czerwca pownieniem być osiągalny. W sensie, że mi pasuje. :slight_smile:

To ciekawy temat :slight_smile: ale czy wymaga prezentacji, to raczej opowiastka, kawałek historii :slight_smile:

+1[/quote]
To już +2 :slight_smile:

+1 (najprawdopodobniej).

O, to ja może też wpadnę :wink:

To 29.06 Redis, dobrze zrozumiałem?

Na pewno będę mógł opowiedzieć o aktualnej architekturze Blipa - szykuję taką prezentację na potrzeby wewnętrzne.

O Redisie może przy następnej okazji, za 2 tygodnie się żenię i mam trochę innych obowiązków. :wink: A nie chcę też robić bylejakiej prezentacji.

za 2 tygodnie się żenię i mam trochę innych obowiązków. ;-)[/quote]
“Stary żeń się, czemu masz mieć lepiej niż my.”

Gratulacje :slight_smile:

Mnie niestety jednak nie będzie, także moją prezentację proszę skreślić.

Aj waj. Ale na pewno i wcale?
(jeszcze się nie ożenił, a już ma problemy w spotykaniu się ze znajomymi :wink: )

Na pewno.

Bo jeszcze nie, stąd te problemy. :wink: