Mam pytanie, czy ktoś może orientuje się, czy po ukończeniu jakiegoś kursu jest on dostępny do ponownego przejrzenia nawet jeśli się nie ma abonamentu, czy trzeba mieć abonament, aby wrócić? : )
hmn… wiesz - każde wideo jak i prezentacje można ściągnąć podczas oglądania - masz tam przycisk download więc chyba nie powinno być to problemem?
Za free masz dostep tylko do pierwszego poziomu kazdego kursu. Warto jednak sciagac materialy dolaczone do kazdego kursu poniewaz nie sa one okrojone tylko do pierwszego etapu
Bzdura. W ten weekend masz dostęp do wszystkich poziomów każdego kursu. Dostęp do 1-ego poziomu za free był zawsze.
Warto zrobić Rails for Zombies 2, bo nagrodą jest miesiąc darmowych Railscastów : )
Bzdura. W ten weekend masz dostęp do wszystkich poziomów każdego kursu. Dostęp do 1-ego poziomu za free był zawsze.[/quote]
Dzieki bo faktycznie nie zauwazylem i zmarnowalbym swoja wejsciowke :]
“Rails Best Practices” i “a sip of CoffeeScript” będzie stratą czasu jeżeli ktoś chociaż trochę pisał w coffee i interesował się railsami Mam wrażenie że większość kursów jest raczej dla początkujących, żałuję teraz że nie odpaliłem backbone.js, byłby dobrym wprowadzeniem
Przeszedłem go i w zasadzie o wiele więcej niż to co jest w slajdach nie wyniosłem. Slajdy do wszystkich kursów były dostępne więc jeśli zapomniałeś to mogę Ci podesłać.
[dla terminatorów] Jeszcze mi się przypomniało, że gdzieś mi się kiedyś obił o oczy “badge” (ikonka - osiągnięcie) któregoś ze szkoleń codeschool w CV albo profilu na stronie jakiegoś programisty. Myślę, że to całkiem niezły bajer przy poszukiwaniu pierwszej/drugiej pracy w railsach. Tymbardziej, że jest na nazwisko i można to bezpośrednio linkować więc jest potwierdzenie:
Jest też publiczny profil ze wszystkim.
jeżeli jest tam coś więcej niż w railscastach o backbone, to możesz podesłać