hej, zapraszam Was do dołączenia do świeżo utworzonej grupy Ruby on Rails Poland Jobs na fb, w której regularnie będą się pojawiać nowe ofert pracy. Mam nadzieję, że zaowocuje to nawiązaniem fajniej współpracy z ciekawymi firmami dla wielu z Was.
Z ciekawości, skoro istnieje to forum i wszyscy wiedzą, że tu się umieszcza/szuka polskie ogłoszenia, to po co to dublować na flitrującym treści facebooku? A już w szczególności w postaci zamkniętej grupy.
Grupa powstała bardziej, żeby uwolnić grupę Ruby on Rails Poland od ogłoszeń i skupić się na dyskusjach. Imho jeden dodatkowy kanał nie zaszkodzi.
o,
już było podobna inicjatywa Polished Ruby i chyba nawet był ten sam target, lub bardzo zbliżony.
sharnik: z tego co ja wiem, to sporo osób od tego forum stroni z wielu przyczyn ^^. Czy słusznych to już nie mi sie wypowiadać.
Z tego co wiem, wielu z tych co stroni akurat ogłoszenia o pracę przegląda
Wydaje mi się, że w obecnej sytuacji umieszczanie ogłoszeń w zamkniętej grupie na zamkniętym serwisie gdzie ciężko cokolwiek podlinkować jakoś nie posłuży specjalnie ich propagowaniu. Stąd zdziwienie.