Dojazd/nocleg/lokalizacja Euruko2010

Hej!

Czy może ktoś z Wrocławia wybiera się na euruko i jedzie samochodem? Może udałoby się nam “sklecić” jakąś większą ekipę, zawsze parę zł można na bajurze przyoszczędzić (:

Kolejne pytanie, macie może jakieś niskobudżetowe hostele do polecenia w okolicy muzeum?

Wie ktoś może jak lokalizacja konferencji ma się do oficjalnego komunikatu na stronie muzeum?

Hej,

Ja będę jechał samochodem, ale wyjeżdzam z Wrocławia między 8 a 9 rano w piątek. Na dzisiaj mam 3 miejsca wolne.

Cena za przejazd 2 knajpiane browary :slight_smile:

Na stronie konferencji jest info o “zapasowym lokum” z 20.05, a minutę temu na twitterze poszło info o nowym lokum (:

[edit]

[quote=michmin]Hej,

Ja będę jechał samochodem, ale wyjeżdzam z Wrocławia między 8 a 9 rano w piątek. Na dzisiaj mam 3 miejsca wolne.

Cena za przejazd 2 knajpiane browary :)[/quote]
Kurcze opcja jak najbardziej fajna tylko w pt jeszcze muszę iść do pracy ): Nie namówię Cię na popołudnie? ((:

michmin, jak byś chciał jechać trochę później to też się chętnie zabiorę :slight_smile: Jak nie to ja jadę pociągiem wieczorem jakby ktoś chciał się zabrać

Muszę być w Krakowie w okolicach 12, więc jakby się jednak okazało, że macie wolne w piątek to możemy się zabrać razem :slight_smile:

Jeśli ktoś chciałby się przybrać z południa polski ( Bielsko-Biała ) to mam wolne miejsca - ok 6 rano będe w bielsku

Czy ktoś jedzie z Trójmiasta? Samemu z Trójmiasta do Krakowa trochę nudno, więc chętnie się do kogoś podłącze

Ja jadę w piątek z Wrocka autem. Wyjazd koło 18. Będę miał 2-3 miejsca. Ktoś chętny?

A może jedzie ktoś z Lubelszczyzny, czy potem z Radomia czy tam Kielc. Dokładniej czy ktoś zamierza jechać tym pociągiem: http://rozklad-pkp.pl/traininfo.php/pn/24576/230190/710216/346916/4095/?q=pl/node/146&ld=pkp&seqnr=4&ident=ay.01807229.1274898379&