Domena rails.pl

Ostatnio wszedłem w posiadanie domeny rails.pl - może kogoś interesuje jej kupno? Czekam na oferty.

Jeżeli post nie pasuje do kategorii “ogłoszenia”, proszę moderatorów o przeniesienie.

Dam 20 PLN za nią.

Podbijam cenę do 35 PLN

Aukcja

w takim tempie to jeszcze daleka droga :smiley:

35.5 PLN
… czy musimy podbijać o pełne złotówki?..

Nie śpieszy mi się, złotówki nie muszą być pełne, a w rozliczeniu przyjmę również wszelkie dobra materialne lub niematerialne.

Podepnę się pod wątek: sprzedam domenę lonasito.pl. Ewentualnie wymienię na jakąś inną (może być rails.pl).

3 Likes

Wow, lonasito jak to zrobiłeś? Niech zgadnę, zadzwoniłeś do registrara i powiedziałeś, że zapomniałeś ostatnich 4 cyfr swojej karty kredytowej i poszło… czy tak?

Wziąłbym udział w aukcji ale mam jedną zasadę - od firm zarejestrowanych na Cyprze innych usług niż wakacje nie kupuję. Sorry.

Co za eufemizm.

1 Like

@meek - najzwyczajniej w świecie przechwyciłem za pomocą serwisu aftermarket.pl, który pomimo, iż zarejestrowany na Cyprze, jest firmą o ugruntowanej pozycji na rynku. Ja osobiście z tą wyspą mam niewiele wspólnego.

@lonasito bardzo ciekawy pomysł. Btw, nowatorskie wykorzystanie zdjęcia stockowego w awatarze.

lol srlsly http://www.123rf.com/photo_22756699_handsome-man-smiling.html

1 Like

Śmiem twierdzić, że guglowskie wyszukiwanie po grafice jest bardziej użyteczne, niż google glass.

1 Like