Ostatnio wszedłem w posiadanie domeny rails.pl - może kogoś interesuje jej kupno? Czekam na oferty.
Jeżeli post nie pasuje do kategorii “ogłoszenia”, proszę moderatorów o przeniesienie.
Ostatnio wszedłem w posiadanie domeny rails.pl - może kogoś interesuje jej kupno? Czekam na oferty.
Jeżeli post nie pasuje do kategorii “ogłoszenia”, proszę moderatorów o przeniesienie.
Dam 20 PLN za nią.
Podbijam cenę do 35 PLN
35.5 PLN
… czy musimy podbijać o pełne złotówki?..
Nie śpieszy mi się, złotówki nie muszą być pełne, a w rozliczeniu przyjmę również wszelkie dobra materialne lub niematerialne.
Podepnę się pod wątek: sprzedam domenę lonasito.pl. Ewentualnie wymienię na jakąś inną (może być rails.pl).
Wow, lonasito jak to zrobiłeś? Niech zgadnę, zadzwoniłeś do registrara i powiedziałeś, że zapomniałeś ostatnich 4 cyfr swojej karty kredytowej i poszło… czy tak?
Wziąłbym udział w aukcji ale mam jedną zasadę - od firm zarejestrowanych na Cyprze innych usług niż wakacje nie kupuję. Sorry.
Co za eufemizm.
@meek - najzwyczajniej w świecie przechwyciłem za pomocą serwisu aftermarket.pl, który pomimo, iż zarejestrowany na Cyprze, jest firmą o ugruntowanej pozycji na rynku. Ja osobiście z tą wyspą mam niewiele wspólnego.
Śmiem twierdzić, że guglowskie wyszukiwanie po grafice jest bardziej użyteczne, niż google glass.