Czas: Tu jest pytanie otwarte, bo w nasz standardowy drugi wtorek miesiąca mnie nie będzie. Więc możemy przesunąć z 14.12 na 21.12 lub zostawić w niezmienionym terminie, a ja postaram się coś zakombinować z kluczem.
Jak wygodniej?
[quote=Martin_wroc]Miejsce: Chełmońskiego 12, budynek P-6, sala 12.
Czas: Tu jest pytanie otwarte, bo w nasz standardowy drugi wtorek miesiąca mnie nie będzie. Więc możemy przesunąć z 14.12 na 21.12 lub zostawić w niezmienionym terminie, a ja postaram się coś zakombinować z kluczem.
Jak wygodniej?
Standardowo czekam na propozycje tematów.[/quote]
Ja chyba byłbym za zachowaniem API i zrobieniem spotkania w tradycyjnym terminie i miejscu. Oczywiście, będzie brakowało Marcina, ale być może przyjdą ludzie, którzy nie czytają forum regularnie.
Jeśli mielibyśmy zmienić termin tym razem, to wole 21.12 bo 14.12 prowadzę Railsowe wyklady na Uniwerku i dopiero o 20.00 tam konczymy. Kilka osob z DRUG’a tam zaglada. Goscinnie bedzie tez Drogus.
[quote]Jeśli mielibyśmy zmienić termin tym razem, to wole 21.12 bo 14.12 prowadzę Railsowe wyklady na Uniwerku i dopiero o 20.00 tam konczymy. Kilka osob z DRUG’a tam zaglada. Goscinnie bedzie tez Drogus.
Ja z kolei preferuję 14.12. Jeśli na DRUGu nie będzie drogusa, to mogę opowiedzieć o mountable apps w praktyce. A jeśli bedzie, to pokażę przykład do mountable apps ;). Przede wszystkim jednak chciałbym na rocznicowym drugu zabawić, a 21.12 wybywam z miasta.
Chętnie bym wpadł (niekoniecznie z prezentacją, więc mógłbyś o mountable apps powiedzieć ), ale teraz muszę się po znajomych rozbijać z noclegiem jakbym chciał przyjechać we wtorek, więc może być problem