Kto się wybiera? Od nas z Białegostoku napewno jadę ja, Leszek i Wojtek. Przedziwnym trafem udało nam się kupić bilety…
Mi też się udało ;-D. Jak zamierzacie się tam dostać?
Jeszcze nie wiem, samochodem trochę daleko. Ponoć jest jakiś pociąg który w miarę sprawnie z Warszawy jedzie, ale nie obczaiłem tego. Jak nie zostanie innej opcji to polecimy…
Ten pociąg to muzyczny ekspres „Jan Kiepura”. Z Warszawy/Poznania można się do Amsterdamu dostać.
ktoś się orientuje czy będzie jeszcze kolejna transza biletów? bo na stronie euruko od ostatniej transzy nie było o tym wzmianki …
Info ze strony głównej. Obserwuj twittera, bloga i/lyb stronę główną, to pewnie nie będzie problemu. O drugim poinformowali chyba z tydzień przed.
Dzięki.
Dodatkowo jak już wykupią wszystko w te 30 sekund, to nie należy się zniechęcać tylko siedzieć i odświeżać stronę do skutku. Po kilku minutach zaczyna wracać część biletów, pewnie jakieś transakcje, które zostały anulowane lub nie doszły do skutku.
Konkretnie w Amiando bilety są rezerwowane na 15 minut, więc warto wracać co kwadrans (IIRC ostatnie bilety na EuRuKo 2011 sprzedano pół godziny po rozpoczęciu).
Czasami się pojawiają pojedyńcze wcześniej niż 15 minut, pewnie takie ręcznie anulowane, z którymi system nie musiał czekać 15 minut.
Jak ktoś ma bilet do sprzedania, to ja chętnie przygarnę!
Trzy sekundy. Poszły w trzy sekundy o_O
I shit you not: f5 - unavailable yet, f5 - available, f5 - all reserved/sold
Na szczęście udało się jeden ustrzelić (dzięki, Szot!)
No to do zobaczenia w Amsterdamie!
Tyle ile prezes Lato ma na setkę
Mi też się udało, do zobaczenia
A amiando leży. Har har har.
Aj spik de połlisz!
Ech, wiedziałem że prześpię kolejną porcję biletów. Tym razem udało mi się zrobić to dosłownie
Raczej zablokowali wszystkich spamerów po przeskoczeniu na inny IP śmigało.
Jakby jakimś cudem ktoś chciał sprzedać bilet i nie miał komu to proszę o kontakt;] Będę wdzięczny
Raczej po zmianie IP przypisało Cię do działającego serwera z nową sesją