Fckeditor - problem

Witam!

Zamówiłem sobie hosting w vipserv.org i postawiłem tam stronkę napisaną w RoR, która używa fckeditor.
Zainstalowałem więc tą aplikację: rake fckeditor:install i na stronach, gdzie użytkownik ma wpisywać treść pojawia się sympatyczny edytor.
Jednak gdy chcę wstawić zdjęcie w fckedytorze, to pojawia mi się dziwny błąd:

[code]<petrus.yum.pl>

The server didn’t send back a proper XML response. Please contact your system administrator.

XML request error: Internal Server Error (500)

Requested URL:
/fckeditor/command?Command=GetFoldersAndFiles&Type=Image&CurrentFolder=%2F&uuid=1251393728750

Response text:

We're sorry, but something went wrong (500) body { background-color: #fff; color: #666; text-align: center; font-family: arial, sans-serif; } div.dialog { width: 25em; padding: 0 4em; margin: 4em auto 0 auto; border: 1px solid #ccc; border-right-color: #999; border-bottom-color: #999; } h1 { font-size: 100%; color: #f00; line-height: 1.5em; }

We're sorry, but something went wrong.

We've been notified about this issue and we'll take a look at it shortly.

[/code] Jeśli ktoś wie o co chodzi, to będę bardzo bardzo wdzięczny za podpowiedź jak go rozwiązać a może ktoś używa fckeditor w jakimś innym hostingu i mu działa, to niech podpowie nazwę.

Za wszelką szybką pomoc będę wdzięczny, bo osoba, której napisałem stronkę już bardzo długo na nią czeka… :expressionless:

Pozdrawiam!