Gazeta Myszkowska

http://www.gazetamyszkowska.pl/

Strona Gazety Myszkowskiej (małe miasteczko koło Częstochowy) - stronkę zrobiłem na początku roku. Cały czas jest w budowie. Proszę o opinie i te złe i te dobre :slight_smile: Pozdrawiam

Czy wydarzenia muszą być kapitalikami? BO TO WRĘCZ ODPYCHA

I to kapitaliki robione server-side zamiast z użyciem css :stuck_out_tongue:
Animowany favicon też przeraża.
Autor layoutu się “inspirował” Gazetą Wyborczą… nielekko :wink:

Ale poza tym fajny serwis z bardzo dobrą i intuicyjną nawigacją (rzadkość!) :slight_smile:

O gazecie (about) wywala błąd no i brak treści jak się kliknie np na Włodowice (ale to pewnie będzie dopisane potem).

Inspiracje inspiracjami, ale ta czerwona kreska przy artykule, wygląda bardzo paintowo. No i czerwona galera obrazków bije po oczach jak ukrainka na przejściu w Dorohucku. Ja wiem, że programiści nie widzą kolorów (sam to mam), ale poczytaj trochę o doborze kolorów.
To wszystko z czystej sympatii i bez złości pisane. :slight_smile:

Edit
Fajnie by było, jakby można było po kliknięciu w logo wrócić do strony głównej. Taki wielki obszar, aż się prosi w niego kliknąć, a tu zonk. (Wyborcza tak ma :wink: )

Powalcz z tymi kolorami i czcionkami. A co do logo - to może jakiś fotoszopik? :slight_smile:

Nie no spoko jest. Tylko ja bym grafikowi dał kilka stów zarobić mając świadomość że to nie jest moja najmocniejsza strona (bo nie jest ;)).