jakie polecacie gry planszowe i towarzyskie?
Moją ulubioną grą towarzyską jest banowanie spamerów. Teraz następuje najciekawsza faza, czekanie aż “kolega” poleci ci jakśgrę którą on szczególnie lubi.
Czyli rozumiem, że po takim wstępie to już nie mogę się podzielić moją ulubioną planszówką A tak się fajnie zapowiadało. Ale dobra spam to spam
Czemu spam, to hydepark, mozna pisac o wszystkim, Swistak nie przesadzaj. Jesli ktos lubi pograc w planszowki to po kazdym TRUG gramy, zapraszamy!
Ja wiem, ja wiem, i zachęcam wszystkich żeby się wypowiedzieli na temat planszówek. Natomiast jeżeli ktoś się rejestruje na forum ruby on rails, i pierwszym postem jest pytanie o X co nie jest nijak związane z RoR, to niestety jest to spamer.
Zresztą mam mały test który mi pomaga, jak mam wątpliwości wysyłam takiemu delikwentowi wiadomosć z pytaniem, czy np. w Ruby “raz” == :raz, i już wiem że to osoba nie zainteresowana Ruby i po prostu chciałby się dowiedzieć coś o planszówkach, czy sprytny spamer
Tak czy siak imo dobra okazja do podzielenia się w co gramy a posty spamera można usuwać.
Carcassonne jest nie do zajechania.
Osadnicy z Catanu.
Puerto Rico.
Ostatnio wkręcam się z moimi synami w Hobbit Strategiczna Gra Bitewna (SBG).
To bardziej stołowa niż planszowa ale może ktoś się zainteresuje bo wciąga jak beton!
Exploding Kittens ostatnio robi u mnie furore
Ale to jest karcianka
PS. Jedeny kickstarterów którego wsparcia nie żałuję ani odrobiny
Tutaj spamer chciał spopularyzować swoją domenę, więc na razie chyba przegrywasz
Ciekawe czy sam po sobie posprząta, czy będzie czekał na pozdrowienia (np pod numerem 660758369).