HELP with a code for work. RoR

Hi, I won’t to ask you, if anyone wont to help with a program. I wont to start a intership in one firm and I dont have to many skils to create it in my own.
A copy a email from this company, anyone wont to help me with this code?

Contact with me.
This is email from company:

App should contain two pages:

• Page where an administrator will be able to add new books to the
    bookshelf. Books should have a title, author and cover photo.
  • Page where a user can choose books from all the books added by the
    administrator. This page should be divided into two sections:

a) all books
b) books chosen by user

Every time user visits his bookshelf, he should see books chosen by him
last time (and be able to add more books and remove those selected
before).
Users should be identified by unique ID.
Web version: A user should be able to visit his or her bookshelf by
adding his or her USER_ID to page URL e.g.
http://mydomain/bookshelves/USER_ID8.
Mobile version: A user should be able to visit his or her bookshelf by selecting his name from list of all users.
Requirements:
-use Rails or Sinatra for web version or iOS for mobile version,
-use any database you like (MySQL, PostgreSQL, MongoDB, Redis or any other),

Mistrzostwo.

co za ludzie :smiley:

ale zaraz, to już było…

1 Like

I don’t not now what you write. Pleas write in english… I now it’s a Polish web side but I wont to have help polish programmer. You now english good, right?

english “web side”… je, aj noł ju dont spik polisz

Ten od projektu na studia już mi wiarę w ludzką ambicję odebrał. Ale przy tym amerykańcu to było nic :smiley:
Tylko zastanawiam się o czym tacy ludzie na rozmowie rekrutacyjnej zamierzają rozmawiać. I nie chodzi tylko o staż w LL, ale w ogóle, skoro swoje portfolio chcą opierać na projektach kupionych w promocji za stówkę targując się sposobem ‘na biednego studenta’.

Albo RoR staje się modny w takich niechlubnych kręgach (m. in. przez takie osoby nie lubiłem społeczności w okół PHP, głównie w Polsce; na szczęście jak chodzi o Rubiego to takie kwiatki to wciąż rzadkość), albo to zwykła gorączka łapania jakichś praktyk w ostatniej chwili…

In english, pleas…

*web side- OK!
WEBSITE- it’s OK to, right?
yOU NOW what I wont.

Don’t write about this, write aboit this code.

Plis…stahp

1 Like

Ja myślę, że to po prostu jakaś młodzieńcza głupota i nikłe podejście do wychowania, przekazywania niektórych wartości przez rodziców takich jednostek. No i jak widać, później nawet ciężko pomóc takiej osobie, bo nie przyjmuje cennych rad trochę bardziej doświadczonych kolegów.

Prowokacja w czystej formie…

Po stylu pisowni obstawiam, że to ta sama osoba, co poprzednio, tylko konto drugie :smile:

Déjà vu tylko w wersji EN…

(przepraszam, ale zdecydowanie musiałem)

Zanim zostaniesz zbanowany chciałem podziękować za zrobienie mi niedzieli :smiley:

1 Like

Najlepsze ze to ta sama osoba, ten sam adres IP, nie rozumiem typa i tak juz masz pozamiatane

2 Likes