Hosting wspierający GSL

Witam,
czy ktoś wie czy istnieje hosting RoR w którym zainstalowny by był pakiet GnuScientificLibrary oraz RubyGSL (albo w którym jest możliowość doinstalowania tychże)? Potrzebuję do projektu, który będzie miał praktycznie zerową oglądalność i który będzie postawiony przez jakieś dwa miesiące. WIem, że jest slicehost ale naprawdę nie mam czasu teraz konfigurować to wszystko… Myślałem o vipserv, ale chyba nie jest zbyt popularny na tym forum (admin mi jeszcze nie odpisał czy da radę doinstalować). Jakieś sugestie? Im mniej pracochłonne byłoby instalowanie tego wszystkiego tym lepiej :slight_smile:
Pozdrawiam serdecznie
pelekkk

hmmm, może rootnode.net?

Nie masz 2-6 godzin do poświęcenia na projekt trwający 2 miesiące?

2 miesiące to on będzie on-line, skończyć go musze do piątku :). Poza tym wątpię że to potrwa 6h. Na moim laptopie sama konfiguracja RMagick trwała okolo 2h (Ubuntu 9.04 gryzie się z jakąś biblioteką libmagick9-dev, która ma status ‘virtual package’). Sądzę że podobnych kwiatków znalazłoby się więcej (nie jestem zawodowym adminem linuxa).
Jak na razie i tak wstrzymuję się z hostingiem, muszę coś poprawić w algorytmie bo wydajność jest fatalna. Na dzień dzisiejszy nie nadaje się do zamieszczenie na serwerze.

PS: Serdeczne dzięki wszystkim za pomoc!
Pozdrawiam
pelekkk