[iRonin | Zdalnie] Front-end developer (Ember, RoR) + graphics designer; także studenci

Witam!

Poszukujemy Front-End developera do pracy nad aplikacją webową, interesującą platformą professional network.
Wymagana bardzo dobra znajomość technologii front-endowych takich jak JavaScript / CoffeeScript, HTML5, CSS3.
FE aplikacji oparty jest o Ember.js więc znajomość tego frameworka jest mile widziana (aczkolwiek istnieje możliwość nauki, zapewniamy kurs w CodeSchool, materiały oraz mentoring). Mile widziana znajomość Emblem.
BE aplikacji oparty jest na Ruby on Rails, ale nie ma konieczności kodowania w Ruby chociaż jest to mile widziane (tak jak i znajomość RoR).
Wymagany zmysł plastyczny i wysokie poczucie estetyki a także umiejętność budowania nowoczesnych stron internetowych (mobile layouts, responsiveness, wsparcie najpopularniejszych przeglądarek na najpopularniejszych systemach operacyjnych). Wymagana umiejętność projektowania grafiki.
Jest to projekt długoterminowy i szukamy albo kogoś znającego się na rzeczy, albo kogoś kto chciałby związać się z firmą na dłużej i opanować wymienione technologie; stawka w zależności od doświadczenia. Forma współpracy: umowa zlecenie bądź firma-firma; wymagana dostępność min. 30h w tygodniu. Studenci mile widziani.

W odpowiedzi proszę ocenić w skali 1-5 znajomość poniższych technologii.
Skala: 1 - znam z nazwy; 2 - znam słabo, przeszedłem(-szłam) tutorial, ale nie mam praktyki; 3 - potrafię coś napisać patrząc w dokumentację i przykłady; 4 - dobrze, otwieram google od czasu do czasu; 5 - z zamkniętymi oczami.

• HTML5
  • CSS3
  • SCSS
  • Bootstrap (lub inne)
  • JavaScript
  • CoffeeScript
  • jQuery
  • Ember.js
  • Jakieś inne frameworki JS?
  • Ruby
  • Ruby on Rails
  • Emblem
  • Obsługa programów graficznych
  • Umiejętność projektowania layoutów stron
  • Znajomość zagadnień UX
  • Mobile/responsive layouts
  • Optymalizacja (przyspieszanie) front-endu
  • Umiejętność projektowania grafiki

Proszę też o linki do projektów / portfolio.

Zapraszam do przesyłania ofert!