Kim jesteśmy, co robimy:
JustCode poszukuje developera Ruby on Rails. Szukamy osoby, która jest samodzielna w wykonywaniu powierzonych jej zadań.
Od kilku lat zajmujemy się dostarczaniem oprogramowania dla Decathlon - zarówno aplikacji wewnętrznych wspomagających różne działy jak i aplikacji dostępnych dla klientów sklepu (stacjonarnego i internetowego).
Posiadamy jeden duży projekt wspomagający pracę e-commerce, który jest stale rozwijany. Oprócz niego pojawiają się również mniejsze projekty z różnych dziedzin.
Pracujemy bardzo blisko biznesu, w związku z tym rozwój aplikacji jest bardzo dynamiczny.
Oczekujemy od kandydata:
- Znajomości Ruby on Rails (min. rok doświadczenia) oraz Postgresql (znajomość SQL)
- Uniejętności samodzielnej pracy oraz rozwiązywania problemów
- Kultury pisania testów (Rspec 3)
- Sidekiq
- doświadczenia z GIT
- Znajomości języka angielskiego
- Kreatywności
- Studia techniczne
Dodatkowe punkty za:
- AWS (Lambda, S3, Elastic Beanstalk)
- Docker
Moja oferta:
- Pełny wymiar godzinowy (40h/tyg) - brak narzuconych godzin pracy
- Praca w 100% zdalnie
- Co jakiś czas spotkania z klientem (Warszawa)
- Umowa o dzieło / B2B
- 5 000 - 7 000zł netto (w zależności od posiadanego doświadczenia)
- 20 dni urlopu
Używane technologie
- Rails > 4.2
- Ruby >2.3
- AngularJS
- JavaScript + jQuery
- Postgresql
- Sidekiq
- Rspec 3
Aktualnie zespół składa się z 2 osób. Pracujemy w uproszczonym SCRUMie z tygodniowymi sprintami.
Proces rekrutacji:
- selekcja cv
- krótki call na którym możesz zadać dowolne pytania, a ja opowiem o tym co robimy i jak pracujemy
- zadanie programistyczne do wykonania
- spotkanie techniczne
Jesteś zainteresowany lub masz pytania?
Wyślij CV lub pytanie na adres hire@justcode.io z tytułem „[Praca] Imię Nazwisko”.
Jeżeli masz jakieś projekty do pochwalenia się możesz je załączyć.
W treści CV proszę o umieszczenie klauzuli:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. z 2014 r. poz. 1182).
Dane firmy
JUST CODE FILIP STYBEL
Malborska 15 lok. 57, 03-286 Warszawa
NIP: 5252370897 | REGON: 364181086