Dla syna (7lat) do gier/nauki (dobrze działający ekran) co polecicie?
Cena gra rolę.
iPad 2?
Ostatecznie jednak chodzą ~1.4k, ciekaw jestem czy jest coś godnego polecenia w okolicy 1k.
Jest cała masa nowych na androidzie, acerów itp dla dzieciaka starczy na pewno.
@gotar, moja mała jeszcze za mała na tablet, ale znajomy z dwójką starszych mówi, że tablet z Androidem leży w kącie a młodzież głównie zainteresowana jest iPadem.
Zdecydowanie lepszy będzie nieużywany (mało używany) iPad 1 niż nowy z Androidem. Radość i zabawa gwarantowana
Hmm ciekawe czemu, na androida masa gier i innego softu, ciężko mi mówić Ipad tylko w sklepie widziałem ;]
A jak z grami i aplikacjami dla dzieci na ipada? Są jakieś darmowe albo bardzo taniutkie? Wszyscy chwalą androidowe zabawki właśnie tym, że mnóstwo rzeczy jest za free.
Jak tak patzę, to tutaj przedział cenowy to 0,50 - 2 eur, więc tragedii nie ma ;] Darmowych aplikacji jest sporo, ale nie orientuję się jakoś specjalnie w temacie gier dla dzieci, więc nie wiem jak z ich jakością
Tak, ale te tanie są dość kijowe albo niekompatybilne z wieloma aplikacjami (tablety Ainol na MIPSie, które poza architekturą procka mają najlepszy price-to-specs ratio).
iSprzęt to przecież zabawki i w byciu zabawkami są po prostu bardzo dobre
Jest mnóstwo darmowych/bardzo tanich. Sporo gier ma wersję free/lite (np. tylko pierwsze 2 poziomy). Nie orientuję się za bardzo w aplikacjach/grach dla bardzo małych dzieci (poniżej 6 lat), opieram się na obserwacjach mojej 6 letniej siostrzenicy grającej generalnie w te same gry co ja (Fruit Ninja HD - $2.99, Angry Birds HD - $2.99, Canabalt - $2.99, Giana Sisters - FREE, Cut the Rope HD - $1.99, Plants vs. Zombies - $2.99, Jetpack Joyride - Free, Spice Bandits - Free). Wiele dobrych pozycji w ogóle nie wychodzi na Androida (np. Spice Bandits) albo z dużym opóźnieniem (np. Cut the Rope).
Ok po temacie
WIELKIE DZIĘKI PANOWIE
Dam znać jak wyhaczę jabcoka