…napisz o tym, aby odreagować.
Wątpie, żeby tu się znajdował ktoś z targetu, ale może będzie jakaś konstruktywna krytyka
…napisz o tym, aby odreagować.
Wątpie, żeby tu się znajdował ktoś z targetu, ale może będzie jakaś konstruktywna krytyka
Serwis ma małą funkcjonalność i nieproporcjonalne do niego usbility :]
Zrób coś a’la twitter blip -na głównej stronie daj możliwość dodawania nowych postów (podpisz pole wołami “wykrzycz się” czy jakoś tak).
Jak na blipie, niech na stronie głównej będą ostatnie wpisy i możliwość dodawania linków do rzeczy, które nas zirytowały we wpisie.
Jak ktoś wpisze nową rzecz a nie jest zalogowany to przekieruj go na stronę gdzie jest logowanie i rejestracja -tylko uprość do maksimum rejestracje i zrób walidację js danych tylu login, hasło
Hmmm, mylisz się Spójrz choćby tutaj :]
http://www.rubyonrails.pl/forum/t889-prosze-o-pomoc-poczatkujacemu
Ogólnie masz szansę by twój serwis był jakimś zaworkiem bezpieczeństwa dla zirytowanych ludzi.
Pomyśl nad API i stworz extension do firefoxa by można było się szybciutko wyładować
Kolejna spolecznosciowka( …startup ) Ciekawe ile jeszcze powstanie takich serwisow
…mnóstwo! Pytanie jest ile z nich przetrwa …?
Pomysł ciekawy, tylko popracować nad detalami i poprawić “opakowanie”. Styl a’la Twittery i Blipy będzie pasował. Nie chodzi mi o kopiowanie tylko o inspirę.
Panowie, macie rację, rzeczywiście przerost formy nad treścią. Wygląda to tak jak wygląda, gdyż potraktowałem to jako poligon doświadczalny przed społecznościówką, którą teraz piszę. W wolnym czasie trzeba będzie to zrobić prościej
Czyli jak znajdziesz wolny czas to poprawisz, a teraz “masz to w d…” ;-)))
złooo
Seeweer dostanie naganę za publikowanie na forum tekstów powstałych podczas wewnętrznych imprez firmowych
Ale warto było
To może więcej tekstów z imprezy firmowej…??
Uwaga, taki serwis może zostać zaatakowany przez “jedyne słuszne radio”
[quote=newman]To może więcej tekstów z imprezy firmowej…??
Uwaga, taki serwis może zostać zaatakowany przez “jedyne słuszne radio” ;-)[/quote]
Myslisz ze mohery zrobia DDoSa ?
Pozdrawiam
Pawel
Dobra, pod wpływem Waszych uwag, tych pisanych na początku, w wolnym czasie zmieniłem stronę główną dla niezalogowanych userów. www.mamwdupie.com