[kraków] Programista Ruby

Witam.

Jeśli jesteś zainteresowany pracą nie tylko z Ruby on Rails, ale …

• programowaniem rozproszonym
  • optymalizacją
  • eksperymentowaniem
  • statystyką lingwistyczną
  • masz doświadczenie, lub pracowałeś nad projektami open-source.
  • programowałeś co najmniej w 2 językach oprócz javy/c++ (za haskela lub erlanga dodatkowe punkty)
  • nie masz problemów z angielskim

oferujemy:

• pracę nad najnowszymi technologiami (wiem że wszyscy to piszą ale my naprawde to robimy :wink: )
  • szefostwo któremu nie trzeba wszystkiego tłumaczyć a całą reszte rozumie (naprawde!!)
  • bardzo dużą elastycznosc jeśli jesteś studentem (a nawet jeśli nie jesteś)
  • jeśli wymyślisz coś ciekawego, my pomożemy ci zrobić na tym pieniądze :slight_smile:

CV ewentualnie jakiś list motywacyjny prosze podsyłać na praca@softwarelab.eu.

aha - strona główna w pernamentnej przebudowie :wink: ale sie nie bójcie, wszystko będzie dobrze.
I nawet jeśli nie chce sie wam uaktualniać tego CV, podeślijcie żeby było, a i tak z wami pogadamy :slight_smile:

Marcin Raczkowski

Ogłoszenie nadal jest aktualne, ale dostaliśmy mało zgłoszeń :wink:
więc … widełki płacowe to zależnie od kwalifikacji i doświadczenia z ruby 3-5tys miesięcnie na początek.
jeśli ktoś nie jest wykwalifikowany ale chce sie uczyć, z chęcią przyjmiemy na praktyke, wyszkolimy po czym zatrudnimy :slight_smile:

nadal czekamy na zgłoszenia, ale chcielibyśmy skończyć formowanie zespołu, więc prosimy o jak najszybsze podsyłanie zgłoszeń :slight_smile:

Z koncem? A mi odpisano ze sie skontaktujecie do 2 tygodni…
Mam nie robic sobie nadzieji, rozumiem? :slight_smile:

źle sie wyraziłem, DO jest słowem kluczowym w tym wypadku - odpowiedź była w celu zaznaczenia że żyjemy, CV dotarło itd. chcieliśmy już mieć CV żeby móc powybierać i sformować zespół, po czym szkolić, zgrywać sie itd.

pozdrawiam

Witam ponownie.

Ze wzglądu na dalszy napływ zleceń poszukujemy programistów.
Zarówno doświadczonych (dla tych duże pieniądze i ciekawe projekty)

• co najmniej rok doświadczenia w programowaniu (w zespole przy większych projektach)
  • znajomość Ruby, C/C++ lub Javy, Javascript
    dodatkowe punkty za:
  • znajomość jednego lub wielu z frameworków Ruby on Rails, Nitro/Og, Prototype, JQuery, Dojo, Django
  • doświadczenie w programowaniu rozproszonym/współbierznym
  • doświadczenie w Erlangu lub Haskelu
  • uczestnictwo w projektach Open Sourcowych

Dla mniej doświadczonych - praktyka (jeśli masz juz jakieś doświadczenie to płatna)
po której zakończeniu będziesz miał możliwość zatrudnienia.
w trakcie praktyki będziesz też pracował głownie nad programowaniem które planujemy udostępnić jako Open Source

• bedziesz miał punkty w CV i co pokazać na przyszłych rozmowach kwalifikacyjnych.

Jesteśmy bardzo elastyczni jeśli chodzi o studentów i pracę zdalną chociaż preferujemy osoby z Krakowa i okolic.
zgłoszenia prosze kierować na praca@softarelab.eu

pozdrawiam
Marcin Raczkowski