[Kraków/Zdalna] Programista Rails

Pilnie poszukiwany programista do stworzenia backendu aplikacji “wirtualnego prakometru”.
Celem projektu jest zbudowanie aplikacji webowej dzięki której będzie można opłacać (kanałem mobilnym: SMS oraz mobilna www) miejsca postojowe w Małopolsce.
Projekt jest obecnie realizowany przez dwóch freelancerów odpowiedzialnych głównie za grafikę, frontend i wszelki kontakt z klientem i jednego doświadczonego programistę Rails.
Poszukujemy do zespołu drugiego programisty Rails, który będzie głównie odpowiedzialny za pracę przy backendzie.

Wymagania:

• min. 2 lata doświadczenia w komercyjnych projektach
  • odpowiedzialność,
  • komunikatywność,
  • terminowość.

Szkielet aplikacji oparty na poniższych technologiach:

• ruby on rails 3.2.11
  • postgresql + hstore
  • jquery, twitter bootstrap
  • simple_form, activeadmin
  • rspec, capybara do testów integracyjnych
  • deploy na heroku (aczkolwiek to może się to jeszcze zmienić)

Jesteśmy w stanie zaoferować stawkę godzinową na poziomie 30-60 PLN netto.
Orientacyjnie pracy jest na ok. 70h
deadline: 1 marzec 2013.

Niepotrzebnie wklejacie od razu specyfikację (konurencja, plagiaty!) :slight_smile: I pomyślcie o wersji mobilnej, skoro ma być głównie obsługiwana przez komórki. Projekt bardzo ciekawy, szkoda, że nie mam teraz zupełnie czasu. :frowning:

Specyfikację? Jaką specyfikację? :wink: Mobilna wersja strony jest planowana.

Mimo wszystko jestem dość zaskoczony, że udostępniacie makiety i projekt graficzny przed uruchomieniem serwisu.
Ale fajnie - będę miał co studentom pokazywać na najbliższych zajęciach :slight_smile:

[quote=perlik]Wszystkie istotne akcje wykonywane przez użytkowników, kontrolerów oraz administratora
będą zapisywane do plików tekstowych tj. będą logowane.[/quote]
Czy realizacja tego punktu na Heroku będzie należeć do zadań wybranego programisty ?

[quote=marr][quote=perlik]Wszystkie istotne akcje wykonywane przez użytkowników, kontrolerów oraz administratora
będą zapisywane do plików tekstowych tj. będą logowane.[/quote]
Czy realizacja tego punktu na Heroku będzie należeć do zadań wybranego programisty ?[/quote]
Tak.