czy ktoś z was korzystał? Polecacie? Wiem że troche nieaktualna ale w cenie nadal to może da się z niej dobrych rzeczy nauczyć? Prosze o podpowiedzi cały czas sugeruje się tym że lepiej mi sie uczy z polskich źródeł
Ruby on Railsy dosyć szybko się zmieniają i jak to już ktoś na tym forum wspomniał okres wydania książki, od rozpoczęsci pisania do publikacji byłby dłuższy od czasu pojawienia się nowej wersji railsów.
W świat IT, który bardzo szybko zmienia się angielski to jak “łacina dla lekarza”. Bardzo dobra znajomość tego języka odgrywa niezwykle ważną rolę w profesjonalnej ścieżce kariery deva Dokumentacja, blogi, prezentacje, czyli wiedza potrzebna do rozwoju w większości przypadków jest po angielsku. Poza tym polsko języczne publikacje, są przeważnie mocno w tyle i tak jak poprzednicy pisali, nie marnuj na nie czasu.
robie na razie to co powiedziałeś w każdym kroku pojawia się jakiś problem no ale cóż… taki urok xD np teraz mam problem z wrzuceniem apki na heroku. No ale jutro zaczne od nowa i musi się udać