Uff. To w sumie dobrze że jest przesunięcie o tydzień, inaczej kolizowała by z innym eventem na którym chciałbym być - GTUG WAW8
więcej info: https://sites.google.com/a/gtug.pl/warszawa/chrome-apps-basics
Sorki za reklamę innej imprezy, w żaden sposób jej nie organizuje, a myślę że może inni chętni się znajdą
Osobiście to ja cały czas czekam na możliwość zobaczenia prezentacji o neo4j… ale to chyba tylko nadzieje (?).
Jak stuknie rok, to będzie można obchodzić urodziny spicza
Ja miałem coś powiedzieć o praktycznej stronie implementacji API w railsach, ale wracam szóstego z wakacji, więc raczej nie zdążę przygotować nic dobrego.
Niedługo będziemy obchodzili pół roku od pierwszego zgłoszenia tego spicza :D[/quote]
Może pół roku to nie, ale w tym miesiącu nie dam jeszcze rady wpaść, ale możliwe, że w grudniu będzie już lepiej.
[quote=Tomash]W trzy dni nic nie przygotujesz? Kamaaaan!
Oraz obiecałeś :D[/quote]
Postaram się coś przygotować, ale nie obiecuję, że będzie lepiej niż ostatnio
@Drogus: Co prawda byłem na wrugu tylko raz miesiąc temu ale wydaje mi się , że wystarczy powiedzieć cokolwiek na jakikolwiek temat a przez następną godzine i tak wywiąże się dosyć ciekawa dyskusja zastępująca samą prezentację ;]
Proza życia powyjazdowego mnie przytłoczyła - niestety na 100% nie wyrobię się z prezentacją - nawet jakbym miał nic nie mówić, to nie zdążę przygotować kodu, który można by pokazać, więc JSON API trzeba przesunąć na następny raz