MapaFitness.pl

Witam, chcialbym zachecic forumowiczow do zapoznania sie z serwisem MapaFitness.pl .
Serwis dopiero we wczesnej fazie beta, jednak duza czesc jest juz funkjonalna. W tej chwili testujemy. Kazdy support ze strony community ruby on rails jest dla nas wazny. Dodatkowo zapraszam do zapoznania sie z konceptem na blogu
Zapraszamy do podzielenia sie uwagami, wskazowkami.

Pozdrawiam serdecznie

Mi się rzuciło tylko słówko about które co chwila sa stronie można znależć, można to też dotłumaczyć, wywalić nawet w ogóle, bo przy całkowicie przetłumaczonej stronie razi w oczy

Dzieki, wlasnie zauwazylem ze na produkcyjnym serwerze dodaje sie ‘about’ do distance_in_words.

Wow, jest moja siłka, i nawet taka hardcoreowa siłka na mojej oście również ;).

Fajna strona :slight_smile:

W przypomnij hasło, pasek z opisem wychodzi poza pudęłko.

fajny serwis, co do funkcjonalności to ja bym dodał żeby w wyszukiwarce na stronie głównej szukało odrazu po sporcie i miejscu a nie tylko po miejscu.

~defrag,

czy sugestie tylko od strony technicznej, czy również biznesowo można coś podpowiedzieć?

pzdr

BD

Bardzo fajny serwis – dopieszczony wizualnie, aż przyjemnie się korzysta. Dla mnie osobiście rewelacja, idealnie się wpisuje w moje plany zrzucenia nadmiarowego sadła :slight_smile:

BTW, ktoś chętny na wspólne wypady na siłkę w Warszawie?

@morizon
Oczywiscie od strony biznesowej propozycje rowniez przyjmiemy z checia :slight_smile: Mamy juz koncept biznesowy i plany na najblizsze pare miesiecy. Mozliwosci jest duzo, pracy do zrobienia rowniez :slight_smile:

@defrag

Generalnie rzeczywiście pomysł na serwis super. Sugerowałbym Wam dogadanie się z benefitsystems.pl, mają b. dużą bazę tego typu obiektów. Moglibyście zwiekszyć swoją bazę o ich obiekty, a dodatkowo (pewno na warstwie) umożliwić odznaczenie tak, aby mapa pokazywała tylko/lub/i obiekty benefitu. Dając im takie narzędzie, możecie myślę być ich dostawcą rozwiązania mapowego, społeczności itd. Macie wspólny target, wiec spore możliwosci współpracy.

Elementy współpracy zapewne możnaby też rozliczyć z nimi barterowo, w postaci kart benefit systems, które mogłby być dla Waszych użytkowników cenną nagrodą np. za aktywność na blogu itd.

Generalnie - taki deal mógłby być strategicznym partnerstwem… polecam rozwadze

BD

PS oczywiście nie jestem z benefitem związany poza tym, ze sam korzystam z ich usług i jestem b. zadowolony

@morizon
Dziekuje bardzo za za podpowiedz. Masz calkowita racje. Wczoraj akurat wbudowalismy dodatkowe flagi znakujace klub jesli przynaleza do programow partnerskich tak widac tutaj: http://mapafitness.pl/kluby/am-nat-muay-thai

Dziekuje za wszystkie uwagi, kazda bierzemy sobie do serca :slight_smile: Mamy nadzieje ze serwis odniesie sukces i pchnie ludzi do wstania zza biurka, kanapy i rozpoczenia aktywnego trybu zycia :slight_smile: