a) moja aplikacja jest taka sobie i przeniesienie jej do R3 = rzeźbienie w gównie
b) sam chciałbym się dowiedzieć jak Cucumbera zmusić do współpracy… pokaże mi ktoś?
a) moja aplikacja jest taka sobie i przeniesienie jej do R3 = rzeźbienie w gównie
b) sam chciałbym się dowiedzieć jak Cucumbera zmusić do współpracy… pokaże mi ktoś?[/quote]
Nowe wersje cucumbera, cucumber-rails, rspec i rspec-rails już pracują z railsami 3, więc nie ma z tym problemu
Jeżeli są jakieś drobne błędy to z reguły można samemu łatwo poprawić (ja na początku jechałem z większością bibliotek ze swoich forków).
Wow, ale frekwencja (naliczyłem ponad dwadzieścia osób), a do tego najbardziej sfeminizowany wrug na jakim byłem. Brawa dla Aenimy za catering i salę (choć tak dużo nas było, że ledwo się zmieściliśmy). Widzę teraz, że mogłem więcej zmieścić w prezentacji, chociaż dzięki temu Czak miał więcej czasu na hackowanie.
Następnym razem rezerwujemy gdzieś w pobliży stolik na after party!
Bardzo dobry WRUG!
Świetne prezentacje. Co prawda Sztywny mnie odstraszył od WebGL ale za to zachęcił do WebSockets.
O prezentacjach Olka i Czaka powiem tyle – niecałe dwa miesiące temu przeniosłem Bitspudło na Rails 2.3, jeszcze w marcu zamierzam powalczyć z przeniesieniem na Railsy 3
(chociaż z Globalize2 może być problem)
W ogóle strasznie mi się podoba idea hackowania w grupie, musimy robić tego więcej. Może jakieś nieformalne hackfestowe spotkania pomiędzy comiesięcznymi oficjalnymi?
No i jak Olek napisał, witamy na WRUGu pierwszą kobietę (Kapeć).
[quote=Tomash]Bardzo dobry WRUG!
Świetne prezentacje. Co prawda Sztywny mnie odstraszył od WebGL ale za to zachęcił do WebSockets.[/quote]
a mnie sztywny zainspirował do małego researchu, jak się okazuje jest już parę projektów opakowujących webgl w przyjemne api
np http://www.scenejs.com/
Wideo z hackowania niby też mam ale bardzo kiepsko widać i myślę, że ma niski replay value…zbiorę jakieś notatki do PDFa i udostępnię.
Tego projektu nie mogę wrzucić na githuba, bo projekt graficzny komercyjny i licencja itp srady dupady