Jest na początku Marca Django Piwo? Może być środa 7?
Pytam się właśnie Marka na twitterze kiedy w marcu jest Djangopiwo.
Środa 7.03 brzmi dobrze! Postaram się wyjazd zagranico ogarnąć tak, żeby móc być
Od marca nie będzie mnie w Connectmedice, więc odpadam jako organizator sali.
Mamy jakiś pomysł na nową miejscówkę?
Mogę uderzyć do Bramy (tam się wykluł PyWaw, tam jest Linux w Bramie), ale z terminem pewnie najwcześniej 14 marca (jeśli zostawalibyśmy przy środach).
Dla mnie byłoby ok, zwłaszcza, żę nie zawsze udaje się wrug w pierwszą środę.
To ja wtedy bym postulował raczej 21.03, bo muszę dwa tygodnie na początku marca wykroić na zagranico.
Piotrek, jeśli Brama by nam mogła udostępnić salę raz w miesiącu, to byłoby dosko.
Ok, mam zgodę Bramy na pomysł – jutro dogadam jakie terminy wchodzą w grę i dam znać.
Właśnie się dowiedziałem, że środowe wieczory w Bramie niestety nie wchodzą w grę.
Co byście powiedzili na WRUG-i we wtorki? W środy bywa DjangoPiwo, W poniedziałki PyWaw, we czwartki dni otwarte Hackerspace… Czy są osoby, którym wtorki nie pasują zupełnie? Myślę, że moglibyśmy zacząć 20 marca.
Ja lubię wtorki! Zresztą oryginalnie było we wtorki:
http://www.youtube.com/watch?v=o6S4v3dcm5M&feature=related
(Ale ta piosenka jest słaba)
Jeśli o mnie chodzi to wtorki są spoko
Dla mnie wtorki są ok, ale 13.03 raczej mnie nie będzie, więc też bym wolał bliżej 20.
zastanawia mnie tylko, czemu Djangopiwo jest organizowane na forum railsowym wyjaśnijcie, proszę… bo to tak trochę, jakby kibice Legii szykowali ustawkę z Polonią na forum Polonii :>
Powiedz mi, że to trol
Huta Rails i Zagłębie Django
Ok, to załatwiłem Bramę na wtorek, 20 marca. Pytanie o której chcemy rozpocząć spotkanie (biorąc pod uwagę, że lokalizacja jest przy metrze Politechnika) – wypowiedzcie się, proszę, na Doodle’u.
Świetnie, Brama to znakomita lokalizacja i miejsce.
Nie jest tutaj organizowane, z reguły ktoś z setjamu wrzuca event na fejsbuniu. Ale wszyscy wyznajemy zasadę “trzymaj przyjaciół blisko, a wrogów jeszcze bliżej”, więc często gęsto odwiedzamy te bezbożne spotkania, na których nie każdy ma w sercu railsy
Powiedz mi, że to trol :P[/quote]
zgadłeś
Dzięki wszystkim za udział w doodle’u; najbliższy WRUG 20 marca o 18:30 w Laboratorium Technik Mobilnych BRAMA w gmachu Wydziału Elektroniki i Technik Informacyjnych PW, Nowowiejska 15/19, w sali 039 (w podziemiach). Zapraszamy!