Mam głupi pomysł: nowe forum z listą firm i indywiduów tworzących w Polsce w Rails.
Moderowane, w tytule nazwa firmy, można komentować umiejętności/współpracę/etc.
Co o tym sądzicie?
Mam głupi pomysł: nowe forum z listą firm i indywiduów tworzących w Polsce w Rails.
Co o tym sądzicie?
Pomysł dobry, z wyjątkiem może opcji z komentowaniem.
Znaczy wiesz jak jest, osobiście mam (mamy w firmie) pewne zdanie na temat kilku firm, po których kod dostaliśmy od niezadowolonych klientów (i których zrozumieliśmy po obejrzeniu tego kodu), i chętnie o nich opowiem znajomym przy piwie, ale nie na publicznym forum. Wolałbym z ludźmi z tamtych firm pozostać w poprawnych stosunkach.
[quote=Tomash]Pomysł dobry, z wyjątkiem może opcji z komentowaniem.
Znaczy wiesz jak jest, osobiście mam (mamy w firmie) pewne zdanie na temat kilku firm, po których kod dostaliśmy od niezadowolonych klientów (i których zrozumieliśmy po obejrzeniu tego kodu), i chętnie o nich opowiem znajomym przy piwie, ale nie na publicznym forum. Wolałbym z ludźmi z tamtych firm pozostać w poprawnych stosunkach.[/quote]
Zgadzam się. Wyszłyby z tego niekończące się dyskusje z tłumaczeniami i przepychankami.
To by zapoczatkowalo wojne…
Moim zdaniem, wszystko co popchnie Railsy w Polsce do przodu jest mile widziane
[quote=Bragi]Mam głupi pomysł: nowe forum z listą firm i indywiduów tworzących w Polsce w Rails.
Co o tym sądzicie?[/quote]
Po co tworzyć coś co już istnieje ?