Serwis do odpytywania ze słówek - na razie głównie z francuskiego i trochę z angielskiego
http://odpytywacz.pl/
nie jest złe, natomiast brakuje moim zdaniem zasadniczej funkcjonalności - wiele poprawnych odpowiedzi.
Np. otrzymałem pytanie jak jest po ang. ładny, odpowiedź=>beautiful, a poprawna to było pretty.
No i gdyby jakieś tłumaczenie było złe, przydałoby się jakoś raportować to, bo co prawda przy krótkim teście błędu nie znalazłem ,ale gdyby był, no to wtedy przydałaby się taka opcja.
Dzięki za feedback
Wolałbym tego uniknąć. Po pierwsze jak ktoś chce sobie wgrać własny zestaw słówek, to prawdopodobnie nie będzie mu się chciało dopisywać innych poprawnych odpowiedzi. Po drugie tu chodzi o zapamiętanie konkretnych słówek/zwrotów - pytanie jest tylko kluczem (np. dla niektórych pytań istnieją proste odpowiedzi, a chodzi o zapamiętanie trudniejszej wersji).
Wersja, którą widziałeś była faktycznie nieco myląca. Poprawiłem to i owo i mam nadzieję, że już jest OK.
Funkcjonalność edycji wpisów się pojawi po najbliższym wolnym wieczorze
Naprawdę super pomysł jak i wykonanie. Prosty layout. Miodzio! Powodzenia!
P.S: Rozwiń troszkę baze tych słówek ;>
Jak to jest lepsze niż supermemo ?
Bangeusz, dzięki. Obecnie sobie trochę odpuściłem naukę języków, ale jakbyś miał słówka z tłumaczeniami, to zapraszam do wgrywania Import listy zwrotów to sekunda.
paneq, zwykle jak się uczyłem języków to mi się kumulowała liczba kartek, albo plików tekstowych ze słówkami i zwrotami. Nie wiem w czym to jest lepsze od supermemo, ale wiem w czym jest lepsze od kartki
BTW, wiesz może o webowej, darmowej wersji supermemo?