Opinia o kursie

Cześć,
Szukam kursu, który odpowiadałby mi ceną, lokalizacją a co ważniejsze zakresem materiału i trafiłem oto na: http://www.clab.type.pl/rails/oferta/

Brałem udział w kilku webinarach organizowanych przez Michała i było całkiem w porządku.
Natomiast moje pytanie do Was brzmi: czy macie jakiekolwiek informacje/doświadczenia związane z powyższą ofertą?

Moim celem jest kurs gdzie będę mógł popracować pod okiem mentora i ostatecznie znaleźć przyjazną firmę, która mnie przygarnie :slight_smile:

Skończyłem ten kurs więc mogę się wypowiedzieć :slight_smile:

Szczerze polecam ten kurs w 100%. Za tak małe pieniądze to na prawdę warto. Super podejście Michała i Roberta do ludzi i ich wiedza to na prawdę wielki +. Zarówno przed jak i po pomagają Ci w ćwiczeniach czy to przez mail czy przez Skype albo jak z warszawy to, face to face. :wink: Bardzo fajnie zorganizowane, są obiady, napoje itp. Jak nie masz kompa to też Ci udostępniają. Najlepsza część jest po kiedy ustawiają Ci rozmowy o prace. Ja niestety nie byłem na nich z powodu mojej małej wiedzy. Ale jako osoba zielona sporo się nauczyłem i rozważam jeszcze raz pójście na ten kurs.
Mam nadzieje że pomogłem :wink: ( choć trochę późno :stuck_out_tongue: )