Ekhm. Większość potwierdzających globalne ocieplenie to też ludzie niemający pojęcia o klimatologii. I co z tego?
A “Globalne Ocieplenie”, nawet jeśli istnieje (moim zdaniem zresztą tak - tak samo jak i istniała “Mała Epoka Lodowa”, klimat nie jest stały), to stało się zagadnieniem politycznym, służącym do usprawiedliwiania coraz dziwniejszych pomysłów. Tak jak wprowadzany stopniowo zakaz handlu/produkcji żarówek. I pożywką dla różnej maści kretynów, smarujących napisy “STOP CO2” na chłodniach kominowych…
Podejmowanie decyzji politycznych na podstawie niepełnej teorii? Proszę Was.
Żadna teoria naukowa nie jest pełna. Twój argument jest inwalidą.
Na szczęście udało się już osiągnąć etap w którym denialiści nie kwestionują samego faktu zmian klimatu (ciężko dyskutować z twardymi, zbieranymi ostatnie kilka dekad danymi) i przesunęli chorągiewkę na “ale to na pewno nie jest wina człowieka”. Jeszcze ze dwadzieścia lat orania i może i ten fragment doczytają w materiałach źródłowych.
Żadna teoria naukowa nie jest pełna. Twój argument jest inwalidą.[/quote] @Tomash, takiego samego/podobnego argumentu używają przeciwnicy Teorii Ewolucji
Żyjemy w czasach w których zaczynamy godzić się na aproksymacje rzeczywistości, nie zmienia to faktu że nadal większa część społeczeństwa ma duży problem z radzeniem sobie z tym
BTW: dzisiaj nudziłem się w pociągu i czytałem newsy, gdzie oczywiście nie zabrakło tych o dokumentach, wyczytałem, że TVP chce puścić oba - no więc gdzie tu są te reżimowe media?
Tymczasem wczoraj Anatomię upadku obejrzało ponad milion widzów.
Ten film jest tak mocny, że to wystarczy aby obalić wszystkie kłamstwa pseudo raportu MAK/Miller i wysadzić Tuska z siodła.
@wszyscy pijący do Macierewicza: jesteście godni pożałówania. Jak można oceniać człowieka wyłącznie na bazie tego jak go “zaprezentują” rządowe media?! Obejrz jeden z drugim chociaż Anatomię, posłuchaj jednego wywiadu na niezalezna.tv, zanim ocenisz człowieka. Przeczytaj/posłuchaj wypowiedź którejś z rodzin ofiar smoleńskich. Lub zamilcz na temat tego niesamowitego człowieka.
OMG, masz rację, oglądam właśnie słupki poparcia dla platformy i leeecą w dół w czasie rzeczywistym, a wszystko co im spadnie to rośnie prezesowi.
Bardzo lubię Twoje poczucie humoru
Nie potrzebuję żadnych mediów, mogę go ocenić wyłącznie na podstawie tego, co zrobił dekonspirując agentów wywiadu wojskowego w ramach swojego likwidacyjno-lustracyjnego szału. Jak doczytasz o szczegółach sprawy to możesz się domyślić oceny.
Polski wywiad nie istnieje. Są to raczej bezpieczniackie watahy okupujące nasz nieszczęśliwy kraj, szkolone w peerelu w Rosji. Posłuchaj “Długie ramię Rosji” Cenckiewicza i nie twórz mitów.
Każdy zdrowy kraj, myślący naród, wybrałby Polskę bez peerelowskiej szumowiny. 100% zgoda z Cejrowskim: WSZYSTKICH WON!.
No chyba, że Twój tatuś, dziadziuś “służył”… Może w tym rzecz.
“Dziadek z wehrmachtu”? To musi być troll Prawie ćwierć wieku po transformacji a my dalej jesteśmy sterowani przez bezpiekę. Kto mówi inaczej ten żyd, mason a jej/jego dziadek był UB-ekiem! Damn… ta logika A nejlepsze jest, że większości schemat “rozmowy” się powtarza: mlaszcz rzuca hasło/oskarżenie -> odpowiedź forum -> (tu powinna być odpowiedź mleszcz) następne hasło/oskarżenie
Transformacja ustrojowa ma tu, podejrzewam, niewiele do rzeczy. Skoro w spełniającej wszystkie wymyślone już i pewno możliwe do wymyślenia standardy demokracji Francji były szef wywiadu przyznał kiedyś, że jego tajnym współpracownikiem mógł być “nawet minister stanu”, to coś może być na rzeczy. Dziwi mnie, że nie zaskakuje nas jakoś specjalnie, kiedy czytamy, że w polskich kręgach przywódczych za Stanisława I siedział agent na agencie, a z takim obrzydzeniem odrzucamy myśl, że i dziś to nie jest wykluczone.
Dobra przesadziłem, sory, ale Cenckiewicz jest historykiem, jego wiedza jest porażająca, jak widzę taki brak świadomości gdzie żyjemy obecnie to popuszczam.
Będę subtelniejszy.
propozycja dealu: Cała polityka na forum poszła za daleko, nie ma możliwości kontynowania tematu bez rzucania inwektyw. Zamykamy sprawę petycji, lądowań debeściaków i agentów, zapominamy o sprawie. Deal?
Polski wywiad nie istnieje. Są to raczej bezpieczniackie watahy okupujące nasz nieszczęśliwy kraj, szkolone w peerelu w Rosji. Posłuchaj “Długie ramię Rosji” Cenckiewicza i nie twórz mitów.
Każdy zdrowy kraj, myślący naród, wybrałby Polskę bez peerelowskiej szumowiny. 100% zgoda z Cejrowskim: WSZYSTKICH WON!.
No chyba, że Twój tatuś, dziadziuś “służył”… Może w tym rzecz.[/quote]
Nie będę Ci jeszcze teraz wytaczał procesu o zniesławienie, ale zabezpieczyłem skrinszota i zapytam osoby prowadzące to forum czy zamierzają tolerować takie wyskoki.
btw, cala prawda jest zupelnie inna. Macie tutaj fragment nagrania tajnych sluzb. @mleszcz, dales sie nabrac, niezalezna to tylko przykrywka rasy Rekinow Kosmicznych, a biedna Rosja i Putin są manipulowani przez cesarza rekinow który żyje w wodach przy antarktydzie. SWIAT W KONCU POZNA PRAWDE!