Podpiecie cmsa , nowe podstrony

Witam.

Szukam kogos kto w swojej zyczliwosci i dobroci chcialby mi podpowiadac i doradzac przy ciagle pojawiajacych sie problemach z podpinaniem cmsa do
pewnej stronki :frowning: Nie opisze tutaj problemu gdyz zalezy mi na mega ekspresowym tempie dzialania :(:frowning:

Nagla mnie terminy a ja szczerze mowiac jestem w lesie :frowning:

Moj gg 10044401 mail marnap89@gmail.com

Dziekuje i Pozdrawiam.

Odwdziecze sie :frowning:
Po prostu napiszcie a dogadamy sie jakos.

Ehh, to wlasnie forum jest od takich spraw (nie gg/email). Przedstaw jakies szczegoly (co to za cms itp) i z czym masz problem, aby to zintegrowac ze soba…?

Dobrze wlasciwie to tak :
Mam gotowy silnik cmsika. Tylko on jest jakby dostosowany wylacznie do jednego menu poziomego i jegnego typu artykulow w nim zawartych.

Moje zadanie polega na potrojeniu tego aby w jednym serwisie www mozna bylo miec 3 rozne podstronki kazda miala osobne niezalezne menu i artykuly.

Nawet nie wiem jakie kody moge wklejac tu, dlatego chcialem pomoc prywatnie na gg wtedy wykonywalbym wszelkie sugestie i polecenia .
Nie moge tutaj podac nazwy gdyz za udostepnianie podpisanego kodu moge poleciec z pracy … rozumiecie.

No rozumiemy raczej, że pracujesz nad czymś na czym się w ogóle nie znasz? To w ogóle w rails jest?

Ps e-mail do każdego masz w profilu do niego. Kliknij, napisz, na pewno ktoś pomoże ;]

Tak rails :wink: historia mojej pracy jest bardziej zawila niz … ee perypetie bohaterow mody na sukces :frowning: