[POLCODE Kraków, Łódź, Białsytok, Katowice] Młodszy Programista RoR

W Polcode SA na co dzień zajmujemy się tworzeniem aplikacji webowych. Już od 8 lat nieustannie powiększa swój zespół. Główną działalnością Polcode SA jest tworzenie oraz rozbudowa webaplikacji dla klientów z USA i Europy Zachodniej. Dynamiczny rozwój możliwy jest dzięki wykwalifikowanemu zespołowi programistów, managerów i specjalistów, którzy codziennie nie tylko budują sukces ekonomiczny firmy, ale także tworzą niepowtarzalną atmosferę pracy.

• Niedawno rozpoczęła się Twoja przygoda z programowaniem w Ruby on
    Rails?
  • Możesz pochwalić się nawet niewielkimi projektami w RoR/SQL, HTML/CSS?
  • Swobodnie rozmawiasz po angielsku?

Dołącz do nas!

Co mamy dla Ciebie:

• Ciekawe, różnorodne projekty dla amerykańskich kontrahentów
  • Możliwość praktycznej nauki technologii w języku Ruby
  • Pracę w dużym zespole utalentowanych programistów w przyjaznej atmosferze
  • Elastyczny czas pracy, pozwalający pogodzić naukę z pracę (20-25h/tyg w roku akademickim)
  • Dofinansowanie do certyfikatów
  • Kartę Multisport
  • Ubezpieczenie zdrowotne Medicover
  • Język angielski
  • Napoje, przekąski w każdym biurze
  • Biura w centrum Krakowa, Białegostoku, Łodzi lub Katowic
  • Wynagrodzenie wzrastające wraz z doświadczeniem i kwalifikacjami

Jesteś zainteresowany/a, prześlij do nas CV: http://www.polcode.com/kariera/101/

Dane kontaktowe:
Polcode SA
ul. Hoża 13, 00-528 Warszawa

tel.: +48 22 825 50 47
KRS: 0000482235
NIP PL 701-021-72-88

Czy oferta jest aktualna? W temacie jest Białystok czy w dalszym ciągu wchodzi ta lokalizacja w grę?

Witam, jak najbardziej jest aktualne :slight_smile: jeżeli miałbyś jakieś pytania możesz pisać bezpośrednio do mnie: anna.jalosinska@polcode.net.

Pozdrawiam,

Ania Jalosinska

Witam , wysłałem wczoraj do Pani maila z zapytaniem.nie wiem czy wrzuciło go do spamu czy jest Pani zajeta.

Pozdrawiam

Dobry wieczór,

napisałem do Pani e-mail, będę wdzięczny za odpowiedź. Dziękuję za umieszczenie informacji na forum.

Ł.K.

Niestety musicie trochę poczekać, o ile w ogóle dostaniecie odpowiedź. Polcode daje ogłoszenia że szuka pracownika nawet jeśli faktycznie go nie szuka - przynajmniej mam takie wrażenie :smile:

Witam wszystkich, staram się na bieżąco odpowiadać na wszystkie pytania. Jeżeli nie dostaliście odpowiedzi najlepiej napisać na forum, zdarza się, że maile wpadają do SPAMu niestety :frowning: @m_bruszewski jeżeli nie dostałeś odpowiedzi na maila prześlij go jeszcze raz przez forum na pewno odpowiem :slight_smile: