Poszukuję pierwszej pracy w RoR [Gdynia / Zdalnie]

Witam, szukam pracy na stanowisku stażystki/juniora w RoR, gdzie mogłabym się dynamicznie rozwijać przy ciekawych projektach. Do tej pory pisałam sobie jakieś mniejsze strony(fora, blogi, todo i inne takie), żeby się pouczyć. Stacjonarnie Gdynia, zdalnie cała Polska.
Pełna dyspozycyjność od zaraz.
Czego się uczyłam do tej pory:

• Ruby on Rails 4.2
  • Bootstrap
  • HAML/SASS
  • Gemy m.in: Devise/PaperClip/Acts As Votable/MasonryRails/Bootstrap-Sass/Simple_form
  • znajomość wzorca MVC
  • GIT(podstawy)
  • język angielski na poziomie pozwalającym na swobodne czytanie dokumentacji
  • w planach Javascript, szlifowanie angielskiego…i tutaj właśnie chciałabym, żeby to już zależało od firmy, która wzięłaby mnie pod swoje skrzydła. Jestem człowiekiem samodzielnym, pracowitym, pełnym zapału i chęci do dalszego rozwoju umiejętności w tym języku programowania oraz uwielbienia dla RoR :smile:
    W przypadku zainteresowania, prześlę próbkę kodu, który robiłam pod kątem pokazania tego, czego się do tej pory uczyłam.

Kontakt:
virginianguyen484@gmail.com lub priv.

zapraszam na spotkania grupy TRUG (http://trug.pl) najblizsze 9 wrzesnia, gdzie jak nie tam szukac kontaktow i pracy

Dzięki!!! Niestety w Gdyni będę od 13 września, nie załapię się…

W takim razie zapraszamy, na TRUGa w październiku, spotkania są co miesiąc. Zazwyczaj w przedostatnią środę miesiąca. Tym razem wyjątkowo spotkanie odbywa się wcześniej.