Poszukuję programisty do wykonania serwisu internetowego

To ma być kreator stron internetowych. Serwis będzie składał się ze strony głównej i kilku podstron: Jak to działa?, Oferta, Przykładowe strony, Moje strony, Moje dane, Pomoc, Kontakt, O nas.

Proces tworzenia strony będzie wyglądał następująco: użytkownik podaje adres email lub loguje się w przypadku, gdy jego adres jest już w bazie, wybiera kategorię i adres www w subdomenie serwisu, wypełnia formularze danych odpowiednie do wybranej kategorii. Są to : informacje kontaktowe; informacje podstawowe i szczegółowe o ofercie (menu wyboru, check boxes i puste pola tekstowe) - będzie 8 różnych kategorii; dodawanie zdjęć; wybór layoutów i podkładów muzycznych. Następnie użytkownik przechodzi do płatności. Po dokonaniu płatności otrzymuje gotową stronę pod wybranym przez siebie adresem.

Strony utworzone przez użytkowników będą wyświetlać się na stronie “Moje strony”, gdzie będzie można dokonać ich edycji i usunięcia. Do edycji będą służyły te same formularze, co do tworzenia strony. Na stronie “Moje dane” użytkownik będzie mógł edytkować e-mail i hasło oraz dane kontaktowe. Będzie mógł tutaj dodać oraz edytować zdjęcie osobiste oraz logo firmy.
Strona utworzona przez użytkownika będzie składała się ze strony głównej, oraz podstron takich jak: informacje szczegółowe, zdjęcia oraz mapa dojazdu.

Chciałabym, aby serwis został wykonany według zaproponowanych przeze mnie rozwiązań. Posiadam szczegółową specyfikację. Od wykonawcy oczekiwałabym pomocy w zorganizowaniu hostingu oraz świadczenia maintenace przez przynajmniej rok czasu. Szukam poważnej, terminowej osoby, preferowana Warszawa, jednak jest możliwość nawiązania współpracy z kimś spoza regionu.

Zainteresowane osoby proszę o wstępną wycenę i termin realizacji oraz o podesłanie portfolio.

Marta Steczkowska
martasteczkowska@gmail.com
785 109 402