Poszukuję wspólników

Witam,

Poszukuję kilku osób, pasjonatów technologii, ludzi nie bojących się ryzyka i patrzących optymistycznie w przyszłość, ludzi kochających Rubiego i budowanie aplikacji internetowych. Jeśli jesteś w rejonie Białegostoku i tak jak ja masz dość pracowania dla kogoś innego, chcesz ze mną zbudować coś z niczego (no, z naszej wiedzy) - proszę o kontakt!

Pozdrawiam,
Hubert Łępicki

A jeżeli osoba nie jest z białegostoku, nigdy nie pracowała nad żadnym dużym projektem ale chciała by spróbować i zobaczyć jak to wszystko od środka wygląda(są wakacje i mam dużo wolnego czasu). Kocham Rubiego i mam z nim już pewne doświadczenie(parę serwisików z nudów napisałem lecz z powodu braku kasy nie mogłem wykupić hosting :frowning: )

Nie, sorry ale to raczej odpada. Najchętniej widział bym kogoś na miejscu no i kto ma przynajmniej roczne doświadczenie z RoR, również jakieś komercyjne realizacje. I prawdopodobnie trochę kapitału ;).

Pozdrawiam,
Hubert

Witam,

Podepne się pod temat - szukam osoby/osób ze znajomością RoR (fajnie jakby było doświadczenie w realizacji komercyjnych projektów) z Wroclawia lub okolic w celu zawiązania współpracy nad pewnym projektem (oczywiście w celach komercyjnych).

Wymagania - pasja, optymizm, ciezka praca, no risk no fun.

Kapitał - do dogadania, mam pewne środki, jednak nie ma tu żadnych warunków.

Projekt - jest koncepcja, wszystkie inne/nowe/ciekawe pomysly mile widziane.

Pozdrawiam i chętnych zapraszam do kontaktu,
G