Potrzebna pomoc do średniej wielkości projektu

Witajcie

to mój pierwszy post na tym forum i… od razu z grubej rury :slight_smile:

Tak mi się spodobał Rails, że namawiam swój zarząd, by reorganizację naszych serwisów internetowych zrobić przy pomocy tej technologii. Niestety, jak widzę trudno będzie się za to wziąć bez pomocy kogoś doświadczonego z zewnątrz.

Jesteśmy niewielkim wydawnictwem. W grę wchodzą 2-3 niewielkie serwisy czasopism i sklep/kiosk internetowy.

Chętnych do ewentualnej współpracy nad tym projektem (szacuję 1-2-3 miesiące) proszę o kontakt na e-mail podany w profilu.

pozdrawiam wszystkich sympatyków RoR,
być może do zobaczenia na najbliższym spotkaniu

porbas

Moze jakies szczegoly podasz? :wink:

Jest to projekt komercyjny i nie wszystko mogę/chcę napisać otwartym tekstem na publicznym forum. Tyle szczegółów ile mogłem podać - podałem. Jeśli jesteś zainteresowany - proszę o kontakt.

porbas

[quote=porbas]Tak mi się spodobał Rails, że namawiam swój zarząd, by reorganizację naszych serwisów internetowych zrobić przy pomocy tej technologii. Niestety, jak widzę trudno będzie się za to wziąć bez pomocy kogoś doświadczonego z zewnątrz.
Jesteśmy niewielkim wydawnictwem. W grę wchodzą 2-3 niewielkie serwisy czasopism i sklep/kiosk internetowy.[/quote]
Nie, żebym robił czarny PR, ale do wydawnictw to chyba Django byłoby lepsze. Jest znacznie szybsze, ma lepszy ORM i jest bliżej idei CMS’a.