Programista RoR - Gdańsk, Kraków, Katowice

Szukam dobrych, ambitnych RoRowców z głową pełną pomysłów i zapałem. Praca w młodym, dynamicznym zespole, kontakt z zagranicznymi klientami, możliwość indywidualnego ustalenia czasu pracy i pracy zdalnej, ciekawe projekty do realizacji. Miasta: Gdańsk, Kraków, Katowice. Jeśli praca ma być dla Was wyzwaniem, chcecie się rozwijać przy najlepszych programistach RoR, albo chcecie komuś pomóc w rozwoju, zachęcam do przesyłania CV na adres ez_rekrutacja@mostwanted.pl. Potrzebujecie informacji zanim aplikujecie? Piszcie śmiało! :wink:

Napisałem, wysłałem CV, jak na razie brak nawet potwierdzenia że dotarło. Coś kiepski kontakt.

Czy to jest rozbudowana wersja powyższego ogłoszenia ?

Tak, to jest to ogłoszenie :wink:

Jeśli chodzi o brak potwierdzenia - nie odpowiadamy na każdą przesłaną aplikację, a tylko na te, które spełniają oczekiwania naszego Klienta.

Jak dla mnie to dobrze o Was nie świadczy, kultularniej by było odpisać te parę słów ( osoba potrzebująca/poszukująca pracy na pewno na pewno na takową czeka z niecierpliwością ). Jak się nie chce pisać to możecie skopowiać:

Witam,
Dziękujemy za zainteresowanie, ale Pańska oferta niestety nie spełnia oczekwiań naszego Klienta,
Pozdrawiam serdecznie,
[tu podpis - zaskakujące jak dużo ludzi o tym zapomina]

Popieram, szanujmy się nawzajem.

+1 dla szanowania się.

Dokładnie, jakoś większość innych firm potrafi ustawić banalny responder mówiący “Otrzymaliśmy aplikację, skontaktujęmy się z wybranymi osobami w ciągu x dni” co nie dość że nie wymaga żadnego większego poświęcenia (2 kliknięcia w GMail), i od razu daje sygnał kiedy oczekiwać kontaktu, i jeżeli się nie doczekasz w X dni to się nie nadajesz. A na koniec informuje że aplikacja dotarła chociażby (spotykałem się z sytuacjami gdy moje CV w formacie HTML było traktowane jako spam przez filtry antyspamowe i nigdy nie docierało do adresata).