[projekt zdalnie] Strona + CMS

Witam,

poszukuję osoby która zrealizuje prosty projekt strony internetowej + CMS’a. Projekt w pierwszej fazie jest nieprzyzwoicie prosty. Chciałbym jednak by był wykonany solidnie, gdyż będzie stanowił podstawę dla fazy drugiej projektu - w której to fazie chciałbym dorzucić do systemu prosty CRM, automat mailowy i parę innych rzeczy, które wynikną w czasie. Jednak wciąż całość nie będzie skomplikowaną aplikacją.

Do maila z zgłoszeniem swojej kandydatury proszę dołączyć linki do przykładowych aplikacji własnego autorstwa wraz z krótkim opisem oraz zipem z fragmentem plików źródłowych (nie musi to być pełna, działająca aplikacja - chodzi mi tylko o podejrzenie kodu kandydata). CMS o którym mowa będzie miał prosty panel do zarządzania zdjęciami produktów zatem jeśli ktoś ma na koncie aplikację z takim modułem - chętnie obejrzę.

Dysponuję uproszczoną specyfikacją techniczną. Sam też realizowałem kiedyś zlecenia tego typu więc myślę, że nie będzie problemu “klienta który nie wie czego chce, nie sprecyzował, myślał że to będzie inaczej, itp, itd” - sami z resztą wiecie :slight_smile:

Niniejsze zlecenie jest swego rodzaju testem. W przypadku sprawnej współpracy - natychmiast po zamknięciu projektu ruszamy z następnym, znaczne ciekawszym i bardziej rozbudowanym.

Zgłoszenia proszę wysyłać na adres pracatomaszkozlowski.com

PS - zależy mi na czasie, więc zgłoszenia dwuosobowych zespołów będą mile widziane.

pozdrawiam,
-TK.