Prośba o ocenę strony

Napisze krótko. Jest to moja strona ze starymi grami. Większość jest na licencji freeware (te są do pobrania) i niektóre abandonware (nie do pobrania). Bardzo proszę o Wasze odczucia. Czy to wszystko się trzyma kupy? Interesują mnie konstruktywne opinie i dobra krytyka. Dziękuje i pozdrawiam.

www.LegalneGry.pl

Całkiem przyjemnie to wygląda, tylko zastanów się nad UX całej strony. Tzn. po co dawać artykuł “po co jest ta strona”, który zajmuje pół ekranu, skoro tam można by wyświetlić listę najnowszych gier. Najlepiej z miniaturkami i kilkoma słowami opisu. To jest po pierwsze fajniejsze dla googla, po drugie nagłówek “Stare gry do pobrania” jest raczej oczywisty ;).

I wywala mi błą łączenia z bazą co jakiś czas, ale zdaje się, że deploya robisz czy coś :wink:

Strona chyba padła

Edit: OK juz dziala, moze serwer nie wyrabia, albo byl deploy czy cos, warto sprawdzic jak chcesz by strona nie miala takich wpadek

google

tomekkowalski ma bardzo szeroki target, skoro o opinie pyta nawet na forum budowlanym :wink: btw. stronka jest postawiona na WordPressie…

[quote=ddknapik]google

tomekkowalski ma bardzo szeroki target, skoro o opinie pyta nawet na forum budowlanym :wink: btw. stronka jest postawiona na WordPressie…[/quote]
fuuuuu ;] ja myślałem, że to jakiś projekcik typu “hej umiem railsy”.

Niezła, darmowa reklama. Może robi sztuczny ruch żeby wystawić na allegro :smiley:

To fakt z tymi forami, ale temat wstawiałem tylko w odpowiednich do tego działów typu: ogłoszenia, “hydepark”, oceny stron i inne. Chce aby jak najwięcej osób się wypowiadało na temat strony. Wiem wtedy nad czym pracować.

Jeżeli chodzi o design wrzuć sobie tą stronkę na www.criticue.com - polecam, sam korzystam :wink: