Przekąska

Serwis zawiera krótkie przepisy na różnego rodzaju przekąski

http://przekaska.heroku.com/

Dodaj jakieś marginesy z prawej i lewej, bo tekst i plusy przyklejone do krawędzi nie wyglądają dobrze.

O cholera, to “mortadelę” jeszcze produkują?!?! :wink:

No kurde, przekult wędlina! Dostępna w każdym znanym mi mięsnym (do niemających mortadeli w asortymencie się nie przyznaję :wink: ).
Natomiast niestety pasztetowa stała się białym krukiem :frowning:

To zapraszam do Białegostoku ponownie, pasztetowa nadal jest dostępna powszechnie ;). Zamiast mortadeli jest coś co wygląda jak ona, ale ma takiego “misia” z różnokolorowego “mięsa” jak sie przekroi… w życiu bym tego nie tknął!

fotek mi tam brakuje, tak to spoko

No to koniecznie :smiley:
W ogóle chętnie bym odwiedził Bielsko-Białą i Białystok, popomagać Wam trochę w rozruszaniu lokalnych RUGów :slight_smile:

[quote=Tomash]No to koniecznie :smiley:
W ogóle chętnie bym odwiedził Bielsko-Białą i Białystok, popomagać Wam trochę w rozruszaniu lokalnych RUGów :)[/quote]
Ja mam rodzinę w okolicach Białegostoku (konkretniej Bielsk Podlaski, 40 minut pekaesem od białego), czasami jestem w pobliżu, może też wpadnę :stuck_out_tongue:

[quote=Tomash]No to koniecznie :smiley:
W ogóle chętnie bym odwiedził Bielsko-Białą i Białystok, popomagać Wam trochę w rozruszaniu lokalnych RUGów :)[/quote]
Bielsko Biała - rozumiem, że chodzi o SRUGa, ew. KRUGa :wink:

No proszę - też bywam w Bielsku. Ze zmiennych lokalnych polecam ducha puszczy i bankuchy :wink: