Serwis zawiera krótkie przepisy na różnego rodzaju przekąski
Dodaj jakieś marginesy z prawej i lewej, bo tekst i plusy przyklejone do krawędzi nie wyglądają dobrze.
O cholera, to “mortadelę” jeszcze produkują?!?!
No kurde, przekult wędlina! Dostępna w każdym znanym mi mięsnym (do niemających mortadeli w asortymencie się nie przyznaję ).
Natomiast niestety pasztetowa stała się białym krukiem
To zapraszam do Białegostoku ponownie, pasztetowa nadal jest dostępna powszechnie ;). Zamiast mortadeli jest coś co wygląda jak ona, ale ma takiego “misia” z różnokolorowego “mięsa” jak sie przekroi… w życiu bym tego nie tknął!
fotek mi tam brakuje, tak to spoko
No to koniecznie
W ogóle chętnie bym odwiedził Bielsko-Białą i Białystok, popomagać Wam trochę w rozruszaniu lokalnych RUGów
[quote=Tomash]No to koniecznie
W ogóle chętnie bym odwiedził Bielsko-Białą i Białystok, popomagać Wam trochę w rozruszaniu lokalnych RUGów :)[/quote]
Ja mam rodzinę w okolicach Białegostoku (konkretniej Bielsk Podlaski, 40 minut pekaesem od białego), czasami jestem w pobliżu, może też wpadnę
[quote=Tomash]No to koniecznie
W ogóle chętnie bym odwiedził Bielsko-Białą i Białystok, popomagać Wam trochę w rozruszaniu lokalnych RUGów :)[/quote]
Bielsko Biała - rozumiem, że chodzi o SRUGa, ew. KRUGa
No proszę - też bywam w Bielsku. Ze zmiennych lokalnych polecam ducha puszczy i bankuchy