Jeden z naszych klientów chciałby pozyskać Ruby/Rails Developera z min rocznym doświadczeniem + znajomością HTML5 i Javascript, doświadczenie z JEE/Spring/GWT mile widziane.
Jest to znana firma usługowa z branży finansowej w Warszawie.
Kluczowym zadaniem będzie tworzenie, rozwijanie i utrzymywanie aplikacji wewnętrznych dla organizacji.
Zainteresowanych proszę o kontakt na maila: d.grzegorzewski@zafrangroup.pl Wówczas przekażę więcej informacji.
Po obejrzeniu waszej strony chyba jednak podziękuję. Nie wiedziałem że w 2013 jeszcze istnieją strony z niepomijalnym intro we flashu. Byłem święcie przekonany że wszystkie wymarły w 20 wieku.
Proszę nie sugerować się naszą stroną, mamy w planach ją przebudować Proces i tak prowadzimy dla innej firmy więc nie powinno to mieć znaczenia. Zapraszam po więcej informacji.
Oczywiście był to lekki przytyk - ale oczywiście żartem. Oprócz aktualizacji strony proponowałbym jednak wrzucić trochę więcej informacji na forum. Łatwiej wkleić raz niż każdorazowo odpowiadać mailowo.
To 2 niezależne procesy rekrutacyjne, we wskazanym przez Pana jest możliwość pracy jedynie na umowie o współpracy (b2b) i JEE - mocny focus na web services.
W temacie tego wątku naczelny jest Ruby/Rails, ale JEE warto znać ze względu na utrzymywaną część architektury w Javie. Wynagrodzenie na pewno nie należy do mocno konkurencyjnych i nie jest zbliżone to stawek jakie osoby mają dzięki pracy zdalnej z firmami np. z UK ale perspektywa pracy jest długoterminowa.
Mogę dopytać klienta jak orientacyjne prezentowałyby się widełki.
Powracam do Panów z konkretami:
-praca jest stacjonarna w pełnym wymiarze czasu
-formą zatrudnienia może być zarówno umowa o pracę, o dzieło lub rozliczenia firma-firma
-wynagrodzenie dla osoby, która pozytywnie przejdzie proces selekcji będzie zawierać się w granicach 8000-10000 PLN brutto (kwota w przypadku umowy o pracę).
Zainteresowanych proszę już o kontakt na maila: d.grzegorzewski@zafrangroup.pl