Wpadnę!
Pytanie: czy włączamy to w struktury organizacyjno-logistyczne WRUGu (w sensie strony, meetupu, fanpejdża)?
Osobiście jestem na tak ale to nie mój folwark.
Ja proponuję chociaż event założyć . To znacząco zmniejsza szansę, że zapomnę - a chętnie bym poszedł
Tak, tak, tak!
u nas w biurze co drugi dzień jest ruby burger, zamawiamy z dostawą ;).
Ło matko, jak niezdrowo Nie wiem jak u was, ale ja po takim dużym burgerze czuję potem przeciążenie brzucha (i oczu ) na godzinę lub dwie.
wprawę trzeba mieć ;).
To co – niedziela, 17:00, Barn Burger na Złotej 9? (To chyba największa miejscówka jaką znam, ale i tak pewnie będzie ciasno.)
Na dobry początek działa!
Excellent. Zadzwoniłem zarezerwować stoliki, ale jak raz rezerwacji nie prowadzą, więc pozostaje się wbić i obserwować rozwój sytuacji na miejscu.
ja niestety jestem trochę chory więc odpadam.
@essepl: zjemy frytkę za Twoje zdrowie!
Czyli za 3½ godziny (o 17:00) widzimy się w Barnie w składzie @Claygirl + @filiptepper z rodziną + @janek + @konole + @RaVbaker + @Tomash.
Je niestety odpadam, jestem zbyt daleko Warszawy Jak będę w okolicy to chętnie się wybiorę.
Jestem akurat w okolicy - chętnie wpadnę.
Ja prawdopodobnie nie dam rady, bo piszę projekt zaliczeniowy w Django. Możecie nad burgerem ciepło pomyśleć o mnie i moich cierpieniach
Mnie też niestety nie będzie. Może mi się uda być następnym razem.
Ja, na przekór tym wyżej, przyjdę.
Ha, mamy stolik! Kto nie przyjdzie tego strata
Co więcej stolik mamy na cztery osoby, więc kto przyjdzie trzeci i czwarty tego spory zysk.
Fajnie było!
To co, następne spotkanie za dwa tygodnie? Tym razem w knajpie z rezerwacją stolików!